Kız arkadaşı nasıl yapabilirim ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sence gerçekten gerek var mı? Gerçekten senin için olan kişiyi zaten sen seçemeyeceksin, aniden karşılaşacaksınız. Ve o an onun doğru kişi olduğunu anlayacaksın zaten. Heves için kız arkadaş yapayım falan demeyin üzülebilirsiniz.

Üye
5 HİZMET YILI
hoşlandığın kıza değer verdiğini hissettir ona güvendiğini de aynı zamanda biraz da eğlenceli olursan istediğini ayarlarsın
Post automatically merged:

özgüven ve dil bunlar önemli detaylar
Post automatically merged:

özgüven ve dil bunlar önemli detaylar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben başlarda bff gibi davranıyorum canım cicim diye hitap ediyorum. Bi yerden sonra kendiliğinden gelişiyo. 3 sevgilim oldu bu şekilde ama bff kalma ihtimali de var :D

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Yanlış anlama hakaret değil ama bi forumda kız arkadaş nasıl yapılır yazacak kafayla yapamazsın yaparsın ama mutlu olmazsın bence. Kendini tanı ve ona göre bul. Ama doğal ol seni öyle kabullrnenle ol

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka öncelikle nasıl konuşman gerektiğini düşün ve işe koyul anonım chat vs programlardan dusurmek için bu dediğim ama reel de diyosan önce sosyal medyadan takip et ama senı görsün kendini belirt işte yorum beğeni sonrasına film felan öneririmisin diye ya paylaşırlar yada yazarlar sen o anda golü çak 90 a beraber izleriz sinema falan ya kızla muhabbet et sonrasında yavaştan hislerini yansıt senı anlattıgın gıbı tanır ve algılar o yüzden dikkatli abaza poziyonuna düşme dıkkat et kız yavaş yavaş çekiceksin ondan sonra ınstgramdan tumblr vs şeylerden gönderi at nasıl diye fikrini sor ya konuş işte sonrasıda sana bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...