Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sence gerçekten gerek var mı? Gerçekten senin için olan kişiyi zaten sen seçemeyeceksin, aniden karşılaşacaksınız. Ve o an onun doğru kişi olduğunu anlayacaksın zaten. Heves için kız arkadaş yapayım falan demeyin üzülebilirsiniz.
Ben başlarda bff gibi davranıyorum canım cicim diye hitap ediyorum. Bi yerden sonra kendiliğinden gelişiyo. 3 sevgilim oldu bu şekilde ama bff kalma ihtimali de var
Yanlış anlama hakaret değil ama bi forumda kız arkadaş nasıl yapılır yazacak kafayla yapamazsın yaparsın ama mutlu olmazsın bence. Kendini tanı ve ona göre bul. Ama doğal ol seni öyle kabullrnenle ol
kanka öncelikle nasıl konuşman gerektiğini düşün ve işe koyul anonım chat vs programlardan dusurmek için bu dediğim ama reel de diyosan önce sosyal medyadan takip et ama senı görsün kendini belirt işte yorum beğeni sonrasına film felan öneririmisin diye ya paylaşırlar yada yazarlar sen o anda golü çak 90 a beraber izleriz sinema falan ya kızla muhabbet et sonrasında yavaştan hislerini yansıt senı anlattıgın gıbı tanır ve algılar o yüzden dikkatli abaza poziyonuna düşme dıkkat et kız yavaş yavaş çekiceksin ondan sonra ınstgramdan tumblr vs şeylerden gönderi at nasıl diye fikrini sor ya konuş işte sonrasıda sana bağlı