Kız arkadaşımdan ayrıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Gerçek aşkı bulduğunda ayrılmayacaksın, gelip geçen insanlara üzülme, hint felsefesine göre yaşanacak her şey yaşanmak zorundadır kısacası sen bunu zaten yaşayacaktın, edindiğin tecrübeyle beraber yoluna daha güçlü ve daha mutlu devam etmeni öneririm, hayat uzun elbet karşına doğru insan çıkacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum her gün beni de götürsen tavuk dönerciye ayrılırdım diye düşünüyorum :coolstory:
insan bi et dönerde yedirir hep tavuk döner olmazki ama
:D
Be[enmiyoduki kanka Tavuk d[nere bayılırdı :(
100%, trolsün yada sevgilin 15,16 yaşında falan. Sunduğun sebep hiç mantıklı değil çünkü.
Benim sebebim değilki kanka kendisi istedi 21 yaşıındaydı bahane üretiyordu bende şok olmuştum zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
gardaşım tavuk döner sevilmez mi ya yanına bi ayran ooffff şöyle hafif yağlı çift ekmek de olur somunda olur

Victoria June
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ayrılmak için sebep arıyormuş ama sen de biraz para biriktirip hamburger falan ısmarlasaymışın kız abartmış ama

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Döner yerine çiğköfteciye götür hocam sende hem ucuz hem vazgeçilmez bahane gerçi bunlar yol yakınken sepeti koluna herkez yoluna deme vaktin gelmiş gibi sanki :)

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
boşver kardeşim tavuk döner sevmeyen adam insan sevemez zaten en başta senin ayrılman lazımdı

Üye
5 HİZMET YILI
Kalan değil giden kaybetmiştir hayatın çok uzun daha iyileri önüne çıkacaktır emin olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yaprak ağaçtan sıkılmıştı;
sonbahar bahaneydi;

kendisi kaybetmiş reis miss gibi döner daha ne istiyor napıyordun hesabı kıza mı ödetiyordun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tavuk döner den güzelmişey yok dönerden güzel yok ben adanalı olarak ete bayılırım ama başka yerlerede götürsen daha tatlı olurmuş

Üye
5 HİZMET YILI
o biraz zengin bisiler ariyor kankacım demekki geçmis olsun :( yada baska birinde gönlü onu nusrete falan götürebilicek bahanesi olmustur buda yada sevmiyordur bahane etmistir böle bahane olmaz gerçide :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun. Çivi çiviyi söker mantığıyla harekete geçmelisin. Birine ilgi duymaya başladığında eskisine verdiğin önem azalacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...