Şimdi bir şey itiraf edeyim.Senin dediğinde çok mantıklı aslında böyle bir düşünce uzun bir sıkıntıya sokabilir onun yerine olayı tamamen akışına da bırakabilirler elbet bir gün kendisi öğrenecek ve bu çok normal bir şey ama baba yüreğidir kızar yine de
Elbet bir gün senide öğrenecekler be kanka ama bu bi sıkıntı yaratıcığını pek sanmam umarım babası ile tanışmak sıkıntılı ve stresli bir durum olsa da en iyisi ve 4 senelik bir ilişkin varsa bir birinizi epey bir seviyorsunuz demektir eminim ki babası da bu duruma saygı duyucaktır. (İlişkiniz umarım tamamına erer dostum <3 )Şimdi bir şey itiraf edeyim.Benim de 4 senelik ilişkim var ama babasının haberi yok. Babaya söylemek zor be.
İnşallah öyle olur, teşekkür ederim. <3 Geçen sene ablası evlendi ve babası baya surat astı kızı darladı. Bizimki de korktu biraz.Elbet bir gün senide öğrenecekler be kanka ama bu bi sıkıntı yaratıcığını pek sanmam umarım babası ile tanışmak sıkıntılı ve stresli bir durum olsa da en iyisi ve 4 senelik bir ilişkin varsa bir birinizi epey bir seviyorsunuz demektir eminim ki babası da bu duruma saygı duyucaktır. (İlişkiniz umarım tamamına erer dostum <3 )
Rica ederim. Ama şimdi babasına da hak vermek gerek dostum onca sene bak ,büyüt , koru kola elin oğlu gelip alsın zor iş belki bu durumlar bizimde başımıza gelecek ilerliyen zamandaİnşallah öyle olur, teşekkür ederim. <3 Geçen sene ablası evlendi ve babası baya surat astı kızı darladı. Bizimki de korktu biraz.
Çok haklısın.Rica ederim. Ama şimdi babasına da hak vermek gerek dostum onca sene bak ,büyüt , koru kola elin oğlu gelip alsın zor iş belki bu durumlar bizimde başımıza gelecek ilerliyen zamanda
Sağolasın dostum çok şükür Rabim gönlüme göre birini verdi darısı diğer yanlız arkadaşların başınaÇok haklısın.Allah gönlüne göre birini nasip etsin.
you have been very helpful manhahahahaha his dad will kile you
adam seviyorsa neden vazgecsinki ?laik ailesi olan bir kız bul dostum
az daha abartBence babasını vur kanka ben dövdüğümü biliyorum
Seviyorsan konuş yusuf yusuf oldum ne demek ? bu kadarmı seviyorsunBaşlıkta da okuyacağınız gibi kız arkadaşımın babası çok katı. O yüzden daha ilişkimizi söylememiş ve bu beni bir tık endişelendiriyor. Ciddi ciddi gel birlikte söyleyelim ve birlikte vurulalım bile dedi. Açık ve net konuşmak gerekirse bir tık yusuf yusuf oldum. Sizce ne yapmam lazım, bu tarz bir durum başına gelen bir arkadaş varsa önerisine açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?