Kız Arkadaşımın Babası Çok Katı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Senin dediğinde çok mantıklı aslında böyle bir düşünce uzun bir sıkıntıya sokabilir onun yerine olayı tamamen akışına da bırakabilirler elbet bir gün kendisi öğrenecek ve bu çok normal bir şey ama baba yüreğidir kızar yine de
Şimdi bir şey itiraf edeyim. :D Benim de 4 senelik ilişkim var ama babasının haberi yok. :D :D Babaya söylemek zor be. :)

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şimdi bir şey itiraf edeyim. :D Benim de 4 senelik ilişkim var ama babasının haberi yok. :D :D Babaya söylemek zor be. :)
Elbet bir gün senide öğrenecekler be kanka ama bu bi sıkıntı yaratıcığını pek sanmam umarım babası ile tanışmak sıkıntılı ve stresli bir durum olsa da en iyisi ve 4 senelik bir ilişkin varsa bir birinizi epey bir seviyorsunuz demektir eminim ki babası da bu duruma saygı duyucaktır. (İlişkiniz umarım tamamına erer dostum <3 )

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Elbet bir gün senide öğrenecekler be kanka ama bu bi sıkıntı yaratıcığını pek sanmam umarım babası ile tanışmak sıkıntılı ve stresli bir durum olsa da en iyisi ve 4 senelik bir ilişkin varsa bir birinizi epey bir seviyorsunuz demektir eminim ki babası da bu duruma saygı duyucaktır. (İlişkiniz umarım tamamına erer dostum <3 )
İnşallah öyle olur, teşekkür ederim. <3 Geçen sene ablası evlendi ve babası baya surat astı kızı darladı. Bizimki de korktu biraz. :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İnşallah öyle olur, teşekkür ederim. <3 Geçen sene ablası evlendi ve babası baya surat astı kızı darladı. Bizimki de korktu biraz. :D
Rica ederim. Ama şimdi babasına da hak vermek gerek dostum onca sene bak ,büyüt , koru kola elin oğlu gelip alsın zor iş belki bu durumlar bizimde başımıza gelecek ilerliyen zamanda

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Böyle şeylerin acelesine gerek yok. Her şeyin bir zamanı, yeri var. Huyuna gitmek en iyisi.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
laik ailesi olan bir kız bul dostum

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
adama dırek abı arkanızdan ıs cevırmektense yuzunuze karsı soyleyıp dayak yemegı goze aldım de :) eşgalın bellı olur ama en azından adamda bı şok etkısı yaratır . delıkanlı cocuk der en azından :D

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bro babası ne kadar katı olursa olsun gidip düzgünce konuşursan ve niyetinin iyi olduğunu korkup kaçmadığını düşündürebilirsen hiçbir sıkıntı olmaz rahat ol

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Başlıkta da okuyacağınız gibi kız arkadaşımın babası çok katı. O yüzden daha ilişkimizi söylememiş ve bu beni bir tık endişelendiriyor. Ciddi ciddi gel birlikte söyleyelim ve birlikte vurulalım bile dedi. Açık ve net konuşmak gerekirse bir tık yusuf yusuf oldum. Sizce ne yapmam lazım, bu tarz bir durum başına gelen bir arkadaş varsa önerisine açığım.
Seviyorsan konuş yusuf yusuf oldum ne demek ? bu kadarmı seviyorsun

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
Bence fazla hoslanmıyorsan bunlara katlanma bile derim bazı kızların babası çekilmezler

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Knk yemez diye bir tabir vardır ya. Aynen öyle yani yemez babası seni sonuçta kızının sevgilisisin. Seni yiyerek kızını üzmek istemez yiyemeyeceğinden değil yani :D ama katılığı bence yetiştirilme tarzından geliyor çoğu babanın. İçinde kuzu gibi bir adamın yattığına eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...