Kız arkadaşın ara sıra şort giyip arkadaşlarıyla denize gitmesi normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Allah için bir akıl fikir verin. 20 yaşındayım. Sizce mesela sevgilim diyor ki şort giyerim ama sadece ara sıra giyerim, denize kız arkadaşlarla giderim ama sadece ara sıra. Sizce olgun bir düşünce mi? Ne yapmam lazım? 22-23'de yüzük takarız büyük ihtimal.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ona güveniyorsan sıkıntı yok bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka yani kız arkadaşına bağlı o tanıyorsundur ne yapcağını bilirsin zaten güvene bağlı tamamen bu durum ilişki sıkıntılı durum biraz tam oranda tutman gerekiyor fazlası zarar azı zarar dengede tutmak çok önemli

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Etraf akbaba dolu. Haklısın dinlemiyorsa sal gitsin.

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
açık gıyınemezsın de eger deger verıp sevıyorsa soz dınler dınlemezse de muhtemelen heves ılıskısı yasıyorsundur max 8ay gıder
tecrübeme dayanarak konusuyorum

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Senin kıyafetlerini kıskanman ve kısıtlaman gayet normal bir şey. Hala ille de yapıcam diyorsa yol ver gitsin. Dışarıda bin birtürlü huylu kız var bulursun bir tane

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bırakın insanlar özgürce yaşasın kardeşim, giyimi kuşamı sana uymuyorsa yollarını ayırırsın. Sevgili olunca sahibiymiş gibi insanların birbirlerine karışmasından dolayı ilişkiler yürümez oldu. Etraftaki akbabalardan da sen koruyacaksın bu kadar basit

Üye
2 HİZMET YILI
yani kişiden kişiye değişir normal olup olmaması bana göre normal değil ben şahsen izin vermem o şekilde gitmesine

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
alt tarafı şort giyiyor şaka mısın şu barzoluğu bir yere bırakmak lazım

Üye
2 HİZMET YILI
Sırf kızla tartışmaya girilcek bir konu değil ki sen daha iyi tanırsın biraz tepkisini ölç ama bazen korumacı olman kızlarında hoşuna gider.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam çok sıkmadan izah etmeye çalış bak ben istemiyorum kıskanırım vs. zaten seviyorsa niye dinlemesin seni
alt tarafı şort giyiyor şaka mısın şu barzoluğu bir yere bırakmak lazım
hocam şahsen kız arkadaşımı başkalarına 31 malzemesi etmek istemem ne kadar yanlış bir düşünce oldugunu biliyorum ama yinede sevgilisi oldugum surece bir şeylerine karışırım :")

Donator
Ödüller
3
2 HİZMET YILI
Bu karşılıklı guvenle alakalıdır sadakatle alakalı bişey.Kimisi denk gelir peçe giyer aldatır, kimisi denk gelir çıplak gezer kafasını kaldırmaz..

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
eğer gerçekten 22-23te yüzük takacağını düşünüyorsan kısıtlama fazla yapmaman lazım. Güvendiğini göster ama aşırı da rahat olmasın tabii sizin ilişkinizi bilip yorumlamam daha mantıklı olur nasıl bir dinamik var bilmiyorum.

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
hocam çok sıkmadan izah etmeye çalış bak ben istemiyorum kıskanırım vs. zaten seviyorsa niye dinlemesin seni

hocam şahsen kız arkadaşımı başkalarına 31 malzemesi etmek istemem ne kadar yanlış bir düşünce oldugunu biliyorum ama yinede sevgilisi oldugum surece bir şeylerine karışırım :")
Sokakta şortlu kız görüp 31 malzemesi yapan erkek mi olur? Nasıl bi zihniyet nasıl bi sapkın düşüncedir bu anlayamıyorum. Napıyorsunuz sokakta şortlu etekli kadın gördüğünüzde beyninize fotoğrafını kazıyıp evde kullanıyor musunuz awk

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Evet normal, şort giyebilir bence takım elbise giyecek hali yok.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
normal olduğunu düşünmüyorum hele ki şu zamanda akbabalar doluyken etraf hiç iyi olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...