Kız arkadaşın ara sıra şort giyip arkadaşlarıyla denize gitmesi normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka tam orta yolu bulman gerekiyor işte fazla sıkarsan kaçar gevşek bırakırsan da alır başını gider

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka böyle şeyleri çok düşünme kendine yazık edersin, paronayak olma gün sonunda.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Normal değil.İçten içe rahatsız oluyorsan ya söyle ya ayrıl

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Sokakta şortlu kız görüp 31 malzemesi yapan erkek mi olur? Nasıl bi zihniyet nasıl bi sapkın düşüncedir bu anlayamıyorum. Napıyorsunuz sokakta şortlu etekli kadın gördüğünüzde beyninize fotoğrafını kazıyıp evde kullanıyor musunuz awk
kendim için söylim sokakta gördüğüm kızı 31 malzemesi etmeyi geç umursamam bile ama yaşadığımız toplumun çoğu belli çok fazla insan tanıyorum azgınlıktan yastığı delen buna mı şaşırıyosun sayın başkan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dayı fazla sıkarsan sıkılır gevşek bırakırsan uçar
bence güvenmiyorsan evlenme hacı ya çünkü bu ilerliyen zamanlarda bu kıskançlık artarsa kafayı yersin benim bir akrabam buna en büyük örnektir bahsetmek istemiyorum ama şunu söyliyim kız arkadaşının dediği şeyde bir sorun bulamadım bu benim düşüncem

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
hasan dağda mı yaşıyorsun gayet doğal bir şey bu ha kıskanırsın orası ayrı onu da belirtir aranızda çözersiniz ama şuanki zihniyetinden vazgeç.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
sen bunu düşünüyorsan sıkınıt hocam, karşılıklı güven lazım. sen için için yanacaksan bu durumu ona söyle ona göre yüzüğü takın iyice tanımadıktan sonra saçmalık olur

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
isminin hasannudex olduğunu yok sayarak bence bunun çok doğal bir şey olduğunu düşünüyorum

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bana göre bir kızın erkek arkadaşı olması pekte ciddi bir tehtit değildir ama o erkek arkadaşa karşı samimi olması sorunun ta kendisidir next deme vaktidir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
knk sanırım biraz fazla takıyosun kafaya nası gidicek denize ama dikkatli ol onlar inşallah arkadaşıdır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hayır nomal değil. Çok rahatlık ileride seni daha kolay bırakmasına sebep olur

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
o kadar takılma knk sen ne kadar tutarsan da tut içinde varsa en iyi insan bile yapıyor aldatma işini akışına bırak özel hayatındaki kararları kendine özgü ver derim

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam şahsen kız arkadaşımı başkalarına 31 malzemesi etmek istemem ne kadar yanlış bir düşünce oldugunu biliyorum ama yinede sevgilisi oldugum surece bir şeylerine karışırım :")
Hocam yapacak adam kapalı kadına da yapar, çarşaflıya da yapar. Engel olabileceğiniz bir şey değil maalesef.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hacım insan sosyal bi hayvandır sonuçta aşırı tepki vermemen lazım bi yere kadar. o sınır da insandan insana degisir tabi ben olsaydım birlikte gideria tarzı gecistirirdim izin gununde vs. ama senin durumunu bilemiyorum tabi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum denize giderken normal,sen ona desende ben özgürüm diyip sana karışma ihtimali bile vermez sen onun üstüne çok düşersen sinirli bir şekulde trip yersin o yüzden fazla takma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...