kendim için söylim sokakta gördüğüm kızı 31 malzemesi etmeyi geç umursamam bile ama yaşadığımız toplumun çoğu belli çok fazla insan tanıyorum azgınlıktan yastığı delen buna mı şaşırıyosun sayın başkanSokakta şortlu kız görüp 31 malzemesi yapan erkek mi olur? Nasıl bi zihniyet nasıl bi sapkın düşüncedir bu anlayamıyorum. Napıyorsunuz sokakta şortlu etekli kadın gördüğünüzde beyninize fotoğrafını kazıyıp evde kullanıyor musunuz awk
bence güvenmiyorsan evlenme hacı ya çünkü bu ilerliyen zamanlarda bu kıskançlık artarsa kafayı yersin benim bir akrabam buna en büyük örnektir bahsetmek istemiyorum ama şunu söyliyim kız arkadaşının dediği şeyde bir sorun bulamadım bu benim düşüncemdayı fazla sıkarsan sıkılır gevşek bırakırsan uçar
Hocam yapacak adam kapalı kadına da yapar, çarşaflıya da yapar. Engel olabileceğiniz bir şey değil maalesef.hocam şahsen kız arkadaşımı başkalarına 31 malzemesi etmek istemem ne kadar yanlış bir düşünce oldugunu biliyorum ama yinede sevgilisi oldugum surece bir şeylerine karışırım :")