Kızla ilgili taktikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
gençler bir kıza tutuldum ama öyle böyle değil yanında huzur buluyorum ama söyleyemiyorum kız çok güzel ama ben kendimi hiç yakışıklı bulmuyorum lise 3 gidiyoruz ikimizde napmalıyım kızın beni reddetmesinden korkuyorum ve bu zamana kadar lise hayatımda hiç sevgili yapmadım hep bilgisayar başında vakit geçiriyodum . ben bu kız hakkında nasıl bilgi toplarım ve ona açılabilirim bilen abilerim ablalarım varsa bana bir yardımcı olun bişe yazmadan geçmeyin lütfen .

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hoşlandığı şeyleri bul öyle takıl ne diyim sosyal medyada onu takip et beğen vs. gerisi gelir şunu da diyim hiç başlama git dersini çalış 1 sene sonra sev yaparsın yksye hazırlan

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Basit arkadaşlarıyla Knka ol onlar söylesin cesaretin yoksa facebooktan vb. Yerden konuş
Post automatically merged:

hoşlandığı şeyleri bul öyle takıl ne diyim sosyal medyada onu takip et beğen vs. gerisi gelir şunu da diyim hiç başlama git dersini çalış 1 sene sonra sev yaparsın yksye hazırlan

Aynen başlarsan dersleri salarsın

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben Lise 1 E Gidiyorum Aynı Senin Gibiydim Önce Ona İnstagramdan Yazdım İşte Sonra Senle Bişey Konuşmak İstiyorum Dedim Ne Gibi Dedi Söyledim Reddeddi Okula 2 Gün Gitmedim. Bence Deneme Başkası Yüzünden Kalbini Kırma.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İlk önce çok yakın arkadaş olmaya bak bizzat denedim ama
Bunların boş iş olduğunu anladım hiç gerek yok bulaşma derim ama seçim senin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk önce çok yakın arkadaş olmaya bak bizzat denedim ama
Bunların boş iş olduğunu anladım hiç gerek yok bulaşma derim ama seçim senin.
kanka yorumlarda herkes bulaşma vs. diyor ama yapamıyorum onu düşünmeden dersler desen git gide düşüyor.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka yorumlarda herkes bulaşma vs. diyor ama yapamıyorum onu düşünmeden dersler desen git gide düşüyor.
Derslerim hep bu işler yüzünden düşmüştü çok net hatırlıyorum
Buluşmaya gerek yok okulda aynı sınıftaysanız işin daha kolay olur
Çok zaman ayırmak gerekiyor bu zaman da bende yoktu bu da aklında bulunsun :/

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Aynı durumdayız merak etme :D. Açıl kıza gitsin en fazla hayatından bir kişi eksilecek. Kaybetmiş olmayacaksın "Kurtulmuş" olacaksın reddederse. Sana hayırı dokunmayacak olursa zaten hayatında bulundurman hatadır. Korkma ilk minik iltifatlar ile git karşılık alırsan en fazla iki sonra ver teklifi gitsin.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yıkık biri olarak bunu yazmam benim üstüme düşen bir onur gerekliliği , yıkık dediysem böyle işler çok saçma geliyor ne ayrıldım (Bu dediğimide kıskandırmak için söyledim sanıyosan yok öyle bişey bak yazımın Devamını oku...)
ne de çıktım

(Şimdi bunu okurken benim bir kıza çıkma teklif ettiğimi ve reddedildiğim için böyle bir düşünce yazdığımı düşünüyorsan ben imam hatibe gidiyorum lan) iyi yorum kasıyom haaaa

SON KEZ

A' mı

B ' mi

D ' mi

T ' mi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aynı durumdayız merak etme :D. Açıl kıza gitsin en fazla hayatından bir kişi eksilecek. Kaybetmiş olmayacaksın "Kurtulmuş" olacaksın reddederse. Sana hayırı dokunmayacak olursa zaten hayatında bulundurman hatadır. Korkma ilk minik iltifatlar ile git karşılık alırsan en fazla iki sonra ver teklifi gitsin.
Denemek için cesaretimi toplayacağım

Yıkık biri olarak bunu yazmam benim üstüme düşen bir onur gerekliliği , yıkık dediysem böyle işler çok saçma geliyor ne ayrıldım (Bu dediğimide kıskandırmak için söyledim sanıyosan yok öyle bişey bak yazımın Devamını oku...)
ne de çıktım

(Şimdi bunu okurken benim bir kıza çıkma teklif ettiğimi ve reddedildiğim için böyle bir düşünce yazdığımı düşünüyorsan ben imam hatibe gidiyorum lan) iyi yorum kasıyom haaaa

SON KEZ

A' mı

B ' mi

D ' mi

T ' mi
D

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Önce Kızın En Yakın Arkadaslarını Araştır
Kızın En Yakın Arkadasları İle Arkadaş Ol
Kızı Hiç Tanımıyomuş Gibi Yap
Sonra Bi Ara Bu En Yakın Arkadaşlarıyla Bi Buluşma Organize Et Yemek,Çafe,vb Gibi
Sonra Onlara Soru Sormaya Basla
En Sonunda Bunlara Açıkla
Sonra Yardımcı Olsunlar

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
seviyorsan git söyle geç olmadan ama sana açıkca söyleyim kızı boşver derslerine bak bu zamanda paran yoksa kızda yok

➽➽➽
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Klasik Ama Daha Önceki Sevgililerimden Öğrediğim Tek Şey Doğal Ol Kardeşim Git Açık Açık Söyle Hoşlandıgını Tek Başınayken Yap.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...