Kızla ilgili taktikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kızlarla takılmak için kendini değiştirmene gerek yok.Kendin ol onlar gelir,gelmezse kafanı dinle.
eyvallah kardom
Hocam reddedilmekten neden korkuyorsun?Ayıp bir şey değil ki : ) Yani demek istediğim rezil olunacak veya küçük düşülecek bir durum değil.Kız istemeyebilir veya başkasından hoşlanıyor olabilir.Yüzüne karşı söyleyemiyorsan akşam mesaj atabilirsin.Söylemezsen bu sefer içinde kalacak belki de o güzel kardeşimiz başkasına yâr olacak her ihtimali düşün.Ama pat diye söyleme ilk bir yakınlaşmayı dene.Beraber vakit geçirmeyi teklif et.Klasik örnekler sinemaya gidebilirsiniz veyahut eğlence merkezine götürebilirsin.Böyle böyle az bir zaman geçmesini beklemesin.Sabırsız olur isen kötü sonuçlanabilir.Gel gelelim velhasıl seni arkadaşım olarak görüyorum derse bana göre muhabbeti direk kes.Tecrübeli olduğum için diyorum eğer böyle bir şey olursa ki umarım gönlünce olur her şey kafanda takıntı yaparsın zamanla ve bu kendini üzmekten başka hiç birşey vermez sana :)
haklısın kardom ama kız instagram msj isteklerine bakm
işiniz gücünüz karı kız olm ya diyecektim ki şunu hatırladım;

Ekli dosyayı görüntüle 17559
ASKDJASLDJASDASLDASK
ıyor
Post automatically merged:

Sevdiğini saklarsan başkaları ile izlersin kızı o yüzden utanma git söyle eğer seni reddederse en azından ben yapacağımı yaptım ama o istemedi deyip geçersin kabul etmezse yine ufacık bir şeyden umut duyma direkt kendini çek kızdan yoksa olan sana olur üzüldüğünle kalırsın.
TAMAM KARDOM
Bir çok kızla takıldım ve çıktım bu konuda çok fazla yardım edebilirim. Sıkı bir alfayım :D
YARDIMLARINI BEKLİYORUM KARDOM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...