hoşlandığı şeyleri bul öyle takıl ne diyim sosyal medyada onu takip et beğen vs. gerisi gelir şunu da diyim hiç başlama git dersini çalış 1 sene sonra sev yaparsın yksye hazırlan
kanka yorumlarda herkes bulaşma vs. diyor ama yapamıyorum onu düşünmeden dersler desen git gide düşüyor.İlk önce çok yakın arkadaş olmaya bak bizzat denedim ama
Bunların boş iş olduğunu anladım hiç gerek yok bulaşma derim ama seçim senin.
Derslerim hep bu işler yüzünden düşmüştü çok net hatırlıyorumkanka yorumlarda herkes bulaşma vs. diyor ama yapamıyorum onu düşünmeden dersler desen git gide düşüyor.
Post automatically merged:
öyle demesi kolay hacı abi şak diye söylenmez yakınlaşması gerek kanka ayağıkızı nereDE gorursen seninle bişey konusmak istiyorum de ve yanına gelirse yüzüne herşeyi soyle gelmesse zaten hiç senin olmamıstır Aqu
Denemek için cesaretimi toplayacağımAynı durumdayız merak etme. Açıl kıza gitsin en fazla hayatından bir kişi eksilecek. Kaybetmiş olmayacaksın "Kurtulmuş" olacaksın reddederse. Sana hayırı dokunmayacak olursa zaten hayatında bulundurman hatadır. Korkma ilk minik iltifatlar ile git karşılık alırsan en fazla iki sonra ver teklifi gitsin.
DYıkık biri olarak bunu yazmam benim üstüme düşen bir onur gerekliliği , yıkık dediysem böyle işler çok saçma geliyor ne ayrıldım (Bu dediğimide kıskandırmak için söyledim sanıyosan yok öyle bişey bak yazımın Devamını oku...)
ne de çıktım
(Şimdi bunu okurken benim bir kıza çıkma teklif ettiğimi ve reddedildiğim için böyle bir düşünce yazdığımı düşünüyorsan ben imam hatibe gidiyorum lan) iyi yorum kasıyom haaaa
SON KEZ
A' mı
B ' mi
D ' mi
T ' mi
tmm çok komik evetDenemek için cesaretimi toplayacağım
Post automatically merged:
D
Klasik Ama Daha Önceki Sevgililerimden Öğrediğim Tek Şey Doğal Ol Kardeşim Git Açık Açık Söyle Hoşlandıgını Tek Başınayken Yap.
tamam kardolarım eyvallahseviyorsan git söyle geç olmadan ama sana açıkca söyleyim kızı boşver derslerine bak bu zamanda paran yoksa kızda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?