- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Şunda sorun varmı rahatsız ettiysem kusura bakyında yoksa dememelimiydimne olucak kanka takma kafana
sıkıntı yokArkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
Yok knk almadım o kadar nasıl yapılır bilmiyorumnumara aldın mı dostum=?
Bilemedim knk ilk defa kızların yanına gittim böyle konuştum ama sorun olurmukiOnu deme be onu deme beee, ne güzel oturmuşun sohbet etmişin niye diyorsun ki onu kral ya.
Yok be olmaz da, karizmanı bozmuştur biraz.Bilemedim knk ilk defa kızların yanına gittim böyle konuştum ama sorun olurmuki
Olabilir bir dahakine demem böyleYok be olmaz da, karizmanı bozmuştur biraz.
Halledersin ya, umarım istediğin olur kral ne diyeyim.Olabilir bir dahakine demem böyle
Knk tel felan istemedim kendimi küçük düşürürüm diyeHalledersin ya, umarım istediğin olur kral ne diyeyim.
İyi yapmışsın hocam, sana karşı nasıllardı ? İlgili vs.Knk tel felan istemedim kendimi küçük düşürürüm diye
İlgililerdi ama hep ben konu açıyordumİyi yapmışsın hocam, sana karşı nasıllardı ? İlgili vs.
Hayırlısı olsun bakalım hocam, ilerlerse o da açılmaya başlar.İlgililerdi ama hep ben konu açıyordum
Knk kafede görüştüm ama sıklıkla geliyorlarmış gördüğüm zaman merhaba diyerek konuşurumHayırlısı olsun bakalım hocam, ilerlerse o da açılmaya başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?