Kızlarla konuştum ama sorun varmı bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kankam hafif bir özgüvensizlik göstermişsin kusura bakma diyerek komiklerine gitmiş olabilir bir daha ki sefere kendinden emin ol ve yaptığın hiçbir şey için kusura bakma gibi cümleler kurma bu seni 1 adım geriye düşürür.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
güldüyse bir şey olmaz. Bende öyle sıkıntım yok :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Baska seye gulmuslerdir kotu birsey soylememissinki takma kafana

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
yok knk gülmeleri daha iyi bu arada hoşlanmışlar yada yani mutlu olmuşlar diyim

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
rahatsız ettiysem demesen iyimiş ama sorun yok iyidir

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Rahatsız ettiysem kusura bakma ney teşşekkür,sağol çık git.
Kızları yüceltmeyin kankanıza nasıl davranıyorsanız kızlara da aynı değer.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yok kanka tebessüm ettilerse ne olucak ama sen yinede bi e-devletten dava sorgulat :kisswink:
Your massage in Rnglish be Like
no bro, what will happen if they smiled, but you still have a case from e-government questioning

2178681.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
dava açmışlar knk :D

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilemedim knk ilk defa kızların yanına gittim böyle konuştum ama sorun olurmuki
kral tecrübeler iyi kötü edinerek hayata bakış açın değişir psikolojin değişir resmen pimi çekilmiş bomba gibisin şuan tedirginlik var onu yenersen özgüvenin tavan yapar ve sana şunu diyim başaramayacağın birşey yok. mesela bende öyle bişey yok olmadığı için başarısız oluyorum :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kral tecrübeler iyi kötü edinerek hayata bakış açın değişir psikolojin değişir resmen pimi çekilmiş bomba gibisin şuan tedirginlik var onu yenersen özgüvenin tavan yapar ve sana şunu diyim başaramayacağın birşey yok. mesela bende öyle bişey yok olmadığı için başarısız oluyorum :)
2 inci defada daha rahat olurum bence

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nasıl knk açıklarmısın çizgi felan sapıklık felan yapmamı diyorsun
sapıklık, işte kızlara karşı kötü davranma ( şaka yapayım derken kaka yapmak ) eskilerden bahsetmemeye çalış eskiler cam gibidir onları yaralar seninde canın yanar eskilerden o yüzden eskiler her zaman kötüdür. bir de put gibi oturmayın nerede oturuyorsan orada sahil vs varsa oraya geçin deniz kola çekirdek yapın çok güzel aktivite bu olayda sen yararlanacaksın cünkü senin kötü biri olmadığını anlayacak. ha bir de yoksa parka geçin biraz vakit geçirin evet parkta sıkıcı olucak ama ilk defa kız/kızlarla bir yere gitmiş olacaksın. o işi sen ayarlarsın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sapıklık, işte kızlara karşı kötü davranma ( şaka yapayım derken kaka yapmak ) eskilerden bahsetmemeye çalış eskiler cam gibidir onları yaralar seninde canın yanar eskilerden o yüzden eskiler her zaman kötüdür. bir de put gibi oturmayın nerede oturuyorsan orada sahil vs varsa oraya geçin deniz kola çekirdek yapın çok güzel aktivite bu olayda sen yararlanacaksın cünkü senin kötü biri olmadığını anlayacak. ha bir de yoksa parka geçin biraz vakit geçirin evet parkta sıkıcı olucak ama ilk defa kız/kızlarla bir yere gitmiş olacaksın. o işi sen ayarlarsın
O zaman knk ben ensonda kusura bakmayın rahatsız ettiysem demiştim bu benim biraz iyi olduğumu gösterirmi

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
O zaman knk ben ensonda kusura bakmayın rahatsız ettiysem demiştim bu benim biraz iyi olduğumu gösterirmi
kusura bakmayın rahatsız ettiysem birazcık bana özgüvensiz geldi ne yalan söyleyim aslında şöyle bakacağım zaman bende olsam ''hahaha öyle işte ya ben kaçıyorum bir kaç işlerim var sonra görüşürüz isterseniz numaranızı verin ben size mesaj atarım '' verdiklerinde telefon numaralarını '' tamam haydi sizlere iyi eğlenceler dikkat et yada edin'' der çıkardım biraz ego kötü değildir meşgul olduğunu ama onları da unutmadığının göstergesi olabiliyor. bence bir daha ki gittiğinde rahat hissedeceksin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kusura bakmayın rahatsız ettiysem birazcık bana özgüvensiz geldi ne yalan söyleyim aslında şöyle bakacağım zaman bende olsam ''hahaha öyle işte ya ben kaçıyorum bir kaç işlerim var sonra görüşürüz isterseniz numaranızı verin ben size mesaj atarım '' verdiklerinde telefon numaralarını '' tamam haydi sizlere iyi eğlenceler dikkat et yada edin'' der çıkardım biraz ego kötü değildir meşgul olduğunu ama onları da unutmadığının göstergesi olabiliyor. bence bir daha ki gittiğinde rahat hissedeceksin.
Knk daha ilk konuştukları kişilere telefon numarası vermezler güvenemezler sapıkmı gece yarısı ararmı düşünceler başlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...