Kızlarla konuştum ama sorun varmı bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Rahatsız ettim demeden kalksaydın keşke.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Adli işlemler başlatılmış olabilir mi hocam? :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence sen gittikten sonra seninle dalga geçmişlerdir ama hayırlıssı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam bir şey olmaz takılma bu tarz durumlara başka bir şeye veya senin hakkında gülüp geçmişlerdir sanki hayatında bir daha mı göreceksin onları

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
Olm kızlar 3 IQ hele bu konuştukların o kadar bile yoktur bidahakine yok rahatsız ettim falan deme ona gülmüşlerdir çünkü bende okuyunca güldüm

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar kızın instagramını buldum ne yazmalıyım sizce

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı

Yeni : kızın instagramını buldum ne yazmalıyım sizce
bi sorun yok sadece yanlarına gittiğin ve sohbet ettiğin için biraz şaşırmışlardır alışık değiller diye öyle ona gülmüşlerdir yazabilirsin raatlıkla

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

Yeni : kızın instagramını buldum ne yazmalıyım sizce
gülmeleri her anlama gelebilir bence takip isteği at ama mesaj hemen yazma derim storylerine belki bi yorum falan atabilirsin daha iyi olur

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bi sorun yok sadece yanlarına gittiğin ve sohbet ettiğin için biraz şaşırmışlardır alışık değiller diye öyle ona gülmüşlerdir yazabilirsin raatlıkla
Knk şunu yazimmi selam beni tanıdınmı size bir yer sormuştum diyerek gittiğim yer güzel di gibi konuşsam tutarmı

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Knk şunu yazimmi selam beni tanıdınmı size bir yer sormuştum diyerek gittiğim yer güzel di gibi konuşsam tutarmı
kanka kızlar basit varlıklar normal kendini kasma konuş yeterli karşında erkek varmış gibi normal konuş sıkıntı etme bunları kafana samimi ol sadece

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
rahat kasılmadan normal bi arkadaşına davranıla benzer bi şekilde davranmak lazım tavsiyem budur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum kızlara aynen şöyle yazmalısın.
merhaba ben Thelordelk80 (ismin neyse ) hatırladınızmı bal gibi bir muhabbetimiz olmuştu sizinle gerçekten çok güzel bir gün ve harika muhabbet olmuştu.Müsait olrsanız tekrar buluşalım hem bişeyler yeriz hemde muhabbet ederiz isterseniz tabiki ben çok sevinirim.
aynen bunu yaz güzel bir cevap alıcaksın bundan eminim:)

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum kızlara aynen şöyle yazmalısın.
merhaba ben Thelordelk80 (ismin neyse ) hatırladınızmı bal gibi bir muhabbetimiz olmuştu sizinle gerçekten çok güzel bir gün ve harika muhabbet olmuştu.Müsait olrsanız tekrar buluşalım hem bişeyler yeriz hemde muhabbet ederiz isterseniz tabiki ben çok sevinirim.
aynen bunu yaz güzel bir cevap alıcaksın bundan eminim:)
hocam bunun ingilizce versiyonunda yabancı birine yazarsan katılıyorum lakin Türkiye de yaşadığımızı unutmayalım:) iyi niyetle de yazsan kötü niyetle de buna bizim kızlarımız kadınlarımız garip tepkiler verebilir tam tersi çok güzel tepki de verebilir tabi bu çok düşük bir ihtimal. bunu da denemek lazım tabi en fazla ne kaybederiz? belki abisne falan söylerse en baba dayak yeriz biraz ki söylemez de taciz gibi bir şey değil sonuçta.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yorma bedeni su akar yatağını bulur akışına bırak karı kız işini fazla kasma

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum yaz gitsin ne kaybedebilirsin ki takma kafana bu kadar.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
selammm dıye gırıp daha samımı olmaya calıs dostum gonlunce olsun herşey <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...