Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
aslında ilk konuşmada insanlar kendisini belli eder. olsun kral sorun yokKnk daha ilk konuştukları kişilere telefon numarası vermezler güvenemezler sapıkmı gece yarısı ararmı düşünceler başlar
Yok knk başlatılmamış dahaAdli işlemler başlatılmış olabilir mi hocam?
Olm kızlar 3 IQ hele bu konuştukların o kadar bile yoktur bidahakine yok rahatsız ettim falan deme ona gülmüşlerdir çünkü bende okuyunca güldümArkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
bi sorun yok sadece yanlarına gittiğin ve sohbet ettiğin için biraz şaşırmışlardır alışık değiller diye öyle ona gülmüşlerdir yazabilirsin raatlıklaArkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
Yeni : kızın instagramını buldum ne yazmalıyım sizce
gülmeleri her anlama gelebilir bence takip isteği at ama mesaj hemen yazma derim storylerine belki bi yorum falan atabilirsin daha iyi olurArkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
Yeni : kızın instagramını buldum ne yazmalıyım sizce
Knk şunu yazimmi selam beni tanıdınmı size bir yer sormuştum diyerek gittiğim yer güzel di gibi konuşsam tutarmıbi sorun yok sadece yanlarına gittiğin ve sohbet ettiğin için biraz şaşırmışlardır alışık değiller diye öyle ona gülmüşlerdir yazabilirsin raatlıkla
kanka kızlar basit varlıklar normal kendini kasma konuş yeterli karşında erkek varmış gibi normal konuş sıkıntı etme bunları kafana samimi ol sadeceKnk şunu yazimmi selam beni tanıdınmı size bir yer sormuştum diyerek gittiğim yer güzel di gibi konuşsam tutarmı
yakışıklı çocuk diyip gülmüşlerdir takma kafana
Rahatsız ettim demeden kalksaydın keşke.
hocam bunun ingilizce versiyonunda yabancı birine yazarsan katılıyorum lakin Türkiye de yaşadığımızı unutmayalımDostum kızlara aynen şöyle yazmalısın.
merhaba ben Thelordelk80 (ismin neyse ) hatırladınızmı bal gibi bir muhabbetimiz olmuştu sizinle gerçekten çok güzel bir gün ve harika muhabbet olmuştu.Müsait olrsanız tekrar buluşalım hem bişeyler yeriz hemde muhabbet ederiz isterseniz tabiki ben çok sevinirim.
aynen bunu yaz güzel bir cevap alıcaksın bundan eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?