KKTC Kıbrıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi ben Uzman Çavuşum atama yerim Kıbrıs Çıktı Kıbrısta Turkcell Hattını Kullanabilirmiyim ve Türkiyede Aldığım Telefonu Kıbrısta Kullanabilirmiyim Yardımcı Olursanız Sevinirim

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
KIBRIS HANGİ BİRLİK BEN ASKERLİĞİMİ ORDA YAPDIM
Post automatically merged:

TÜRKİYE HATTINI KULLANAMASSIN AYNI ŞEKİLDE TELEFONU DA YURT DIŞI OLARAK DÜŞÜN ORDA GİDİNCE TÜRKCELDEN ASKER HATTI AL KIDEMLİ 5 İŞİNİ GÖRÜR
Valla ermine falan yazıyor birliği bende bilmiyorum ama turkcell yurt dışını aktif edince hesabımdan kullanabilirsiniz diyor

Üye
7 HİZMET YILI
Türkiye hattını yurt dışına açtır. 65 TL paket ücreti al. (artmadıysa). Çünkü Kıbrısta hat fiyatları 70 TL. Aylık ödeyeceğin ücrette o olur. :D Bide ordan hat alırsan Telefonda almak zorunda kalıyorsun.(Türkiyeden telefon getirirsen 3 ay telefon kayıt ettirme süren var türk hattı türk telefonu kayıt ettirmen gerekmez.) Orda yemek fiyatlarıda pahalı. Döner yemek 2 sene önce 14 tl idi.

Üye
9 HİZMET YILI
yurt dısı aktif etmen pahalı patlar herkez orda yeni hat alıp burdaki watsapı kullanıyor
yazın sıcak gecelerı soguk kıs yok yagmur var cok
Post automatically merged:

rütbeli paketlerinde internet var asker hatlarndada internet var 25 gb 100 tl veriodum döner 20 25 lira araba ucuz rum tarafına geçiş asker ve rütbeliye yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...