Klasör erişimi engellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba:pkicat:
Windows Defender Koruma Geçmişini silmeye çalişirken bu hatayı alıyorum.
Yardımcı Olursanız sevinirim.
Spam ve Alaksız yazanlara report.
Şimdiden teşekkürler.
:resim:
HATACE.PNG

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Dosya veya klasörü sağ tıklatın ve sonra Özellikleri tıklatın Güvenlik sekmesine tıklayın Grup veya kullanıcı adları altında sahip olduğunuz izinleri görmek için adınızı tıklatın Düzenle yi tıklatın adınızı tıklatın, sonra da sahip ve gerekir sonra Tamam ı tıklatın izinleri için onay kutularını seçin.
Bu şekilde sorununuz muhtemelen çözülecektir.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Dosya veya klasörü sağ tıklatın ve sonra Özellikleri tıklatın Güvenlik sekmesine tıklayın Grup veya kullanıcı adları altında sahip olduğunuz izinleri görmek için adınızı tıklatın Düzenle yi tıklatın adınızı tıklatın, sonra da sahip ve gerekir sonra Tamam ı tıklatın izinleri için onay kutularını seçin.
Bu şekilde sorununuz muhtemelen çözülecektir.
Olmadı Maalesef,Güvenli mod ile deneyeceğim.

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sağ tıklayıp özellikler güvenlik gelişmiş sahibi kısmını değiştire basıp orda boş kısma Administrators yaz sonra nesnelere izin ver olan tum kutucukları işaretle tamamdr

Son düzenleme:
🅵🅴🅻🅰🅺🅴🆃
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
muhtemelen arka planda hizmetlerde calsııyordur sildiginiz uygulama ondan dolayı izin vermiyordur..!!:kisswink:

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kesinlikle Yardımcı Olacaktır :

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Güvenli moddan acman bir sey degistirmeyecek bende de olmustu ayni hata bitane uygulama indirmistim kökden uygulama kalintilarini silen onla beraber temizlemistim paylasabilirm link istersen

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Sen güzelce bir Malwarebytes kur bi tarat sonra otamatik kendisi çözülür ben o şekil hallettim

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
IOBit unlocker ile silebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer Klasöre Erişim Engellendiyse Örn C: Diskinde Birşey Yok Ama D: Diskined Erişim Engelleniyor
Sana Hemen Çözümünü Söyliyeyim Dostum İlk Baş D: Diskinin Üstüne Sağ Tıklayıp Özelliklere Tıklıyorsun
Bir Pencere Açılacak Oradan Güvenlik'e Bas Ve Aşşağıdaki Düzenle Butonuna Bas Aşağıdaki Bütün Tikleri Aktif Et
Sonra Uygula Tamam Tekrardan Uygula Tamam Diyip Kapatabilirsin Sorunun Çözülmüştür Artık. : D Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
app datayı tamamen sil local machineden softwareden erişim iznini 0 dan1 yap kanka

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
klasöre sağ tıklat > Özellikler > Güvenlik sekmesinden düzenle deyip izinleri verip onaylayabilirsiniz ve daha sonrasında tekrar denemelisiniz silinmezse hangi hizmete bağlıysa onu tespit edip Process Hacker ile silip deneyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...