Öncelikle Merhaba
Windows Defender Koruma Geçmişini silmeye çalişirken bu hatayı alıyorum.
Yardımcı Olursanız sevinirim.
Spam ve Alaksız yazanlara report.
Şimdiden teşekkürler.
Dosya veya klasörü sağ tıklatın ve sonra Özellikleri tıklatın Güvenlik sekmesine tıklayın Grup veya kullanıcı adları altında sahip olduğunuz izinleri görmek için adınızı tıklatın Düzenle yi tıklatın adınızı tıklatın, sonra da sahip ve gerekir sonra Tamam ı tıklatın izinleri için onay kutularını seçin. Bu şekilde sorununuz muhtemelen çözülecektir.
Dosya veya klasörü sağ tıklatın ve sonra Özellikleri tıklatın Güvenlik sekmesine tıklayın Grup veya kullanıcı adları altında sahip olduğunuz izinleri görmek için adınızı tıklatın Düzenle yi tıklatın adınızı tıklatın, sonra da sahip ve gerekir sonra Tamam ı tıklatın izinleri için onay kutularını seçin. Bu şekilde sorununuz muhtemelen çözülecektir.
sağ tıklayıp özellikler güvenlik gelişmiş sahibi kısmını değiştire basıp orda boş kısma Administrators yaz sonra nesnelere izin ver olan tum kutucukları işaretle tamamdr
Güvenli moddan acman bir sey degistirmeyecek bende de olmustu ayni hata bitane uygulama indirmistim kökden uygulama kalintilarini silen onla beraber temizlemistim paylasabilirm link istersen
Eğer Klasöre Erişim Engellendiyse Örn C: Diskinde Birşey Yok Ama D: Diskined Erişim Engelleniyor
Sana Hemen Çözümünü Söyliyeyim Dostum İlk Baş D: Diskinin Üstüne Sağ Tıklayıp Özelliklere Tıklıyorsun
Bir Pencere Açılacak Oradan Güvenlik'e Bas Ve Aşşağıdaki Düzenle Butonuna Bas Aşağıdaki Bütün Tikleri Aktif Et
Sonra Uygula Tamam Tekrardan Uygula Tamam Diyip Kapatabilirsin Sorunun Çözülmüştür Artık. : D Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana
klasöre sağ tıklat > Özellikler > Güvenlik sekmesinden düzenle deyip izinleri verip onaylayabilirsiniz ve daha sonrasında tekrar denemelisiniz silinmezse hangi hizmete bağlıysa onu tespit edip Process Hacker ile silip deneyebilirsiniz