klavye öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence Gamepower dansa benim kullandıgım klavyeyi öneririm. VPRO V700 ALLOY RGB gayet iyi bir klavyedir ve de mekaniktir.
Bence Gamepower dansa benim kullandıgım klavyeyi öneririm. VPRO V700 ALLOY RGB gayet iyi bir klavyedir ve de mekaniktir.
biraz araştırdım güzel klavye bunu almayı düşünebilirim
Post automatically merged:

Logitech G PRO Mekanik Klavye, RGB, Design Tenkeyless, Switch GX Clicky Blue, ABD - 920-009388'i kullanmak çok iyi, kötü bulduğum tek şey biraz yağlı olması ve tuşları bir kez temizlemem gerekiyor haftada, sadece elin de ses çıkarmıyorsa tavsiye ederim
internetten baktım ama bir vatanda bulabildim oda tükendi diyor nerede bulabilirim

2.el motospeed ck104 almanı öneririm. 0 Fiyatı 400 tl civarında 2.eli 200'e bulursun kaliteli klavyedir.
2. el klavye güvenilir mi bilmiyorum

Hiç bir kriter belirtmemişsin.
Eğer bilek desteği, medya tuşları ve makro senin için önemli değilse mutlaka Cooler Master MK110 al. Yarı mekanik 50M ömürlü tuşları 26 tuş Anti-Ghosting, 6 bölgeli aydınlatma ve tasarımı ile yukarıdakiler önemli olmayan kullanıcılar için çok iyi.

Bilek desteği, medya tuşları bulunan K55 bunlar senin için önemliyse MK110'a alternatif olur. MK110'a göre dezavantajları sadece zarlı yapıda olması, 3 bölgeli aydınlatma olması ve sadece 8 tuş Anti-Ghosting olması.

Ek olarak HyperX Alloy Core, Apex 150, Razer Cynosa Chroma'ya da bakabilirsin. Hepsinin kendine göre farklı + ve -'leri bulunuyor. Sana uygun olanı alabilirsin.

Not : MK110 Masterkeys Lite V2 diye geçiyor ama neredeyse aynılar V1 ile. İmzamda V1'in incelemesini bulabilirsin, bizzat kullanmıştım.
yazdığın bütün klavyeleri incelicem, mk110 alıcam gibi duruyor

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
2 sene evvel a101den piranha gaming kablolu klavye aldım. 20 liraydı. sıkıntısız kullanıyorum. tuşlarda silinme oldu sadece. şu anki fiyatı 39.95 TL işinizi görür.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
razer marka pahalı olabilir everest alabilrsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Trust Cada GXT 890. full rgb mekanik tavsiye ederim

Logitech G213 Prodigy

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
TurboX Hem Uygun Fiyat Hem Uzun Ömürlü

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
james donkey 610s çok güzel öneririm ben kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben ce o fiyat bandında en iyisi gamepower ogre harika bide gamepower saber

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
HyperX Alloy Core RGB Membran Klavye TR HX-KB5ME2-TU

kanka suan kullanıyorum abı cok ıyı bır klavye 1 bucuk sene oldu hala kullanıyorum cok iyii

Üye
5 HİZMET YILI
gamepower warlock almanı öneririm gayet memnunum şuanda kullanıyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
KB-R91 Optik Switch Gökkuşağı Ledli RGB Oyuncu Klavyesi hocam 4 aydır kulanıyorum 10 numara tuş basım hissi var kesinlikle tafsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...