- Konuyu başlatan
Bence Gamepower dansa benim kullandıgım klavyeyi öneririm. VPRO V700 ALLOY RGB gayet iyi bir klavyedir ve de mekaniktir.
biraz araştırdım güzel klavye bunu almayı düşünebilirimBence Gamepower dansa benim kullandıgım klavyeyi öneririm. VPRO V700 ALLOY RGB gayet iyi bir klavyedir ve de mekaniktir.
Post automatically merged:
internetten baktım ama bir vatanda bulabildim oda tükendi diyor nerede bulabilirimLogitech G PRO Mekanik Klavye, RGB, Design Tenkeyless, Switch GX Clicky Blue, ABD - 920-009388'i kullanmak çok iyi, kötü bulduğum tek şey biraz yağlı olması ve tuşları bir kez temizlemem gerekiyor haftada, sadece elin de ses çıkarmıyorsa tavsiye ederim
2. el klavye güvenilir mi bilmiyorum2.el motospeed ck104 almanı öneririm. 0 Fiyatı 400 tl civarında 2.eli 200'e bulursun kaliteli klavyedir.
yazdığın bütün klavyeleri incelicem, mk110 alıcam gibi duruyorHiç bir kriter belirtmemişsin.
Eğer bilek desteği, medya tuşları ve makro senin için önemli değilse mutlaka Cooler Master MK110 al. Yarı mekanik 50M ömürlü tuşları 26 tuş Anti-Ghosting, 6 bölgeli aydınlatma ve tasarımı ile yukarıdakiler önemli olmayan kullanıcılar için çok iyi.
Bilek desteği, medya tuşları bulunan K55 bunlar senin için önemliyse MK110'a alternatif olur. MK110'a göre dezavantajları sadece zarlı yapıda olması, 3 bölgeli aydınlatma olması ve sadece 8 tuş Anti-Ghosting olması.
Ek olarak HyperX Alloy Core, Apex 150, Razer Cynosa Chroma'ya da bakabilirsin. Hepsinin kendine göre farklı + ve -'leri bulunuyor. Sana uygun olanı alabilirsin.
Not : MK110 Masterkeys Lite V2 diye geçiyor ama neredeyse aynılar V1 ile. İmzamda V1'in incelemesini bulabilirsin, bizzat kullanmıştım.
Son düzenleme: