Bundan daha önce böyle bir konu açmıştım ama o zamanlar dolar 7 8 falandı güncel durumda uygun olabilecek mekanik 300tl civarı klavye önerebilir misiniz?
klavyelerin en dogrusunu teknolojik mağzalara gidip bakma sansın var milletin fikrini alıp klavye alman sacma olur en yakın tekno magzasına git secımlerini yap
klavyelerin en dogrusunu teknolojik mağzalara gidip bakma sansın var milletin fikrini alıp klavye alman sacma olur en yakın tekno magzasına git secımlerini yap
inatla rampage marka inatla rampage hem fiyat hem performans tüm setim rampage ve pişman değilim kulaklığından klavyesine kadar hem fiyat çok iyi hem ışık kalitesi olsun kalitesi olsun mükemmel rampagenin kendi bütçene uygun olan klavyelerine bakabilirsin.
çok fazla yorum birikmiş hepsini okuyamadım. Monster Pusat K3 Pro öneririm kırmızı switch ve yazılım mevcut 500tl bir klavye ve sağlam. 2. olarak da kendi araştırmalarım sonucu 440tl'lik gamepower ogre'yi buldum. ama Monster daha çok hoşuma gitti yazılım ve multimedya tekerleğinden dolayı
Ben mekanik tercih etmiyorum. Bir süre sonra ister istemez sesleri çoğalıyor. Sürekli switch değiştirmekle uğraşmak yorucu. HyperX'in klavyelerini tavsiye ederim. Mekanik hissiyatlı su geçirmeyen klavyeleri oldukça kullanışlı.
Eğer elinde klavye varsa yıl başı indirimlerini bekle gamepower calypso al ben yıl başı indiriminde 298tl ye almıştım. hem su geçirmez hem mekanik hem de 1 ms
Teknoloji mağazasına gidip, elinle dokunup, switch kalitesine bir nebze olsun bakmanı tavsiye ederim. Buradan önerebileceğimiz her hangi klavye belki aldıktan sonra senin hoşuna gitmeyebilir.
çok fazla yorum birikmiş hepsini okuyamadım. Monster Pusat K3 Pro öneririm kırmızı switch ve yazılım mevcut 500tl bir klavye ve sağlam. 2. olarak da kendi araştırmalarım sonucu 440tl'lik gamepower ogre'yi buldum. ama Monster daha çok hoşuma gitti yazılım ve multimedya tekerleğinden dolayı
Bundan daha önce böyle bir konu açmıştım ama o zamanlar dolar 7 8 falandı güncel durumda uygun olabilecek mekanik 300tl civarı klavye önerebilir misiniz?
bence kardeşim mekanik den vaz gecme ne olursa olsun ne kadar para olursa olsun mekanik kafanı dinle bide herkesin zevki farklıdır başkaların düşünçesi ne göre bişi alma