Klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come on live a little While you can
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bundan daha önce böyle bir konu açmıştım ama o zamanlar dolar 7 8 falandı güncel durumda uygun olabilecek mekanik 300tl civarı klavye önerebilir misiniz?

(red switch olsun)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
klavyelerin en dogrusunu teknolojik mağzalara gidip bakma sansın var milletin fikrini alıp klavye alman sacma olur en yakın tekno magzasına git secımlerini yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
klavyelerin en dogrusunu teknolojik mağzalara gidip bakma sansın var milletin fikrini alıp klavye alman sacma olur en yakın tekno magzasına git secımlerini yap
doğru diyorsun aslında ama klavyeden pek anlamam ben kötü bir şey seçip almakta istemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
doğru diyorsun aslında ama klavyeden pek anlamam ben kötü bir şey seçip almakta istemiyorım
bence dedigimi yap zaten satıcılar yardımcı olur bir sürü klavye özellikleri var bi bak cok istersen klavye markası verebilirim rahat secim yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bence dedigimi yap zaten satıcılar yardımcı olur bir sürü klavye özellikleri var bi bak cok istersen klavye markası verebilirim rahat secim yaparsın
sen biliyorsan önerir misin ,olmadı ben yine de gider bakarım

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
elba ek 258 klavyesine bak birde cimri.com girip fiyat araşıtrması yap 300 350 tl arası olanlardan
biraz daha iyisi var mı, bu arada klavyenin en çok yükseldiği fiyat 175tl olarak gösteriyor (ayrıca red switch olursa çok iyi olur)

Graphic Designer
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
inatla rampage marka inatla rampage hem fiyat hem performans tüm setim rampage ve pişman değilim kulaklığından klavyesine kadar hem fiyat çok iyi hem ışık kalitesi olsun kalitesi olsun mükemmel rampagenin kendi bütçene uygun olan klavyelerine bakabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok fazla yorum birikmiş hepsini okuyamadım. Monster Pusat K3 Pro öneririm kırmızı switch ve yazılım mevcut 500tl bir klavye ve sağlam. 2. olarak da kendi araştırmalarım sonucu 440tl'lik gamepower ogre'yi buldum. ama Monster daha çok hoşuma gitti yazılım ve multimedya tekerleğinden dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben mekanik tercih etmiyorum. Bir süre sonra ister istemez sesleri çoğalıyor. Sürekli switch değiştirmekle uğraşmak yorucu. HyperX'in klavyelerini tavsiye ederim. Mekanik hissiyatlı su geçirmeyen klavyeleri oldukça kullanışlı.

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eğer elinde klavye varsa yıl başı indirimlerini bekle gamepower calypso al ben yıl başı indiriminde 298tl ye almıştım. hem su geçirmez hem mekanik hem de 1 ms

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Teknoloji mağazasına gidip, elinle dokunup, switch kalitesine bir nebze olsun bakmanı tavsiye ederim. Buradan önerebileceğimiz her hangi klavye belki aldıktan sonra senin hoşuna gitmeyebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çok fazla yorum birikmiş hepsini okuyamadım. Monster Pusat K3 Pro öneririm kırmızı switch ve yazılım mevcut 500tl bir klavye ve sağlam. 2. olarak da kendi araştırmalarım sonucu 440tl'lik gamepower ogre'yi buldum. ama Monster daha çok hoşuma gitti yazılım ve multimedya tekerleğinden dolayı
aaa baktımda gamepower ogre harbiden güzelmiş alabilirim belki biraz daha biriktirip

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bundan daha önce böyle bir konu açmıştım ama o zamanlar dolar 7 8 falandı güncel durumda uygun olabilecek mekanik 300tl civarı klavye önerebilir misiniz?

(red switch olsun)
bence kardeşim mekanik den vaz gecme ne olursa olsun ne kadar para olursa olsun mekanik kafanı dinle bide herkesin zevki farklıdır başkaların düşünçesi ne göre bişi alma

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
logitech g213 öneririm. Görüntüsü gayet şık ve kullanışı gayet rahat. Fiyat performans adına güzel bir ürün.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
500 tl olmuş mu ya o :D en son 200 küsür tl di. pardon bence de verilmez o kadar para :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...