Klavyede Türkçe Karakterler kullanamıyorsanız tıklayın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
klavyemde türkçe karakterler yazamıyorum,bazı harfleri yazamıyorum,türkçe klavye nasıl yaparım,neden klavyemde türkçe harfler yazamıyorum,memoryhackers
Arkadaşlar Bunun 1.Yolu Basit Ve elverişlidir Genellikle Bunu Yapınca Olur :

1. Yöntem

Alt + Shift Kısayollarına Basarak deneyin. olmuyorsa bide 2. Yöntemi Deniyelim 

2. Yöntem : 

[font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]Başlat/ Denetim Masası /Saat dil ve Bölge / Klavye ve Diller / Klavye değiştir / Varsayılan Türkçe Q[/FONT]

[font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]
WbOZXQ.jpg
[/FONT]

[font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]Evet arkadaşlar 1. ve 2. Yöntemler işe yaramadıysa %10000 virüs bulaşmıştır bilgisayarınızı taratın. İyi Forumlar[/FONT]

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
RE: Klavyede ğ,ş,i,ü,ö kullanamıyorsanız tıklayın !

şimdi sana soru ğ ş i ü ö gibi karakterleri kullanamıyorsa adam bu konun adını nasıl yazıp giricek :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
RE: Klavyede ğ,ş,i,ü,ö kullanamıyorsanız tıklayın !

Retribution' Alıntı:
şimdi sana soru ğ ş i ü ö gibi karakterleri kullanamıyorsa adam bu konun adını nasıl yazıp giricek :)

Konu üstlerde tutulursa başlıkların oradan girecek ama altta kalırsa Ekran Klavyesini Kullanabilir Retribüton amca *-*

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ErdemBey' Alıntı:
Retribution' Alıntı:

Konu üstlerde tutulursa başlıkların oradan girecek ama altta kalırsa Ekran Klavyesini Kullanabilir Retribüton amca *-*

ekran klavyesini diceni biliyodum :D ancak şöyle bişe var sitemiz'de ö ş i ü gibi karakterler standartlara uysun diye u o s gibi karakterlere cevriliyor otomatik :D bakiyim ne dicek dedim. Konu üste tutulmaz. Ayrıca reset atmasını öneririm sitem otomatik düzeltir kendini :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Retribution' Alıntı:
ErdemBey' Alıntı:
Retribution' Alıntı:

ekran klavyesini diceni biliyodum :D  ancak şöyle bişe var sitemiz'de ö ş i ü gibi karakterler standartlara uysun diye u o s gibi karakterlere cevriliyor otomatik :D bakiyim ne dicek dedim. Konu üste tutulmaz. Ayrıca reset atmasını öneririm sitem otomatik düzeltir kendini :)

Düzelttim hüseyin abi bilgi için teşekkür ederim  :angel:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...