2 May 2021 #1 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI klavyemde oyunda shifte basarken 1 2 tuşları çalışmıyor 1 2 okumuyor ! ' bu işartlerı okuyor nasıl düzeltebilirim?
klavyemde oyunda shifte basarken 1 2 tuşları çalışmıyor 1 2 okumuyor ! ' bu işartlerı okuyor nasıl düzeltebilirim?
2 May 2021 #2 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Diğer tuşları mesela dfg bnm lşi gibi tuşlarda rakam yazıyorsa num lock tuşunu kapat dostum kendimde yaşadığım için biliyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Diğer tuşları mesela dfg bnm lşi gibi tuşlarda rakam yazıyorsa num lock tuşunu kapat dostum kendimde yaşadığım için biliyorum
2 May 2021 Konuyu başlatan #3 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI oyundelisi123123' Alıntı: Diğer tuşları mesela dfg bnm lşi gibi tuşlarda rakam yazıyorsa num lock tuşunu kapat dostum kendimde yaşadığım için biliyorum Genişletmek için tıklayın ... kapalı numlock kullandıgım ofıs klavyesı bıt pazarından 2tlye almıstım klavyem bozulunca buna gectım Oyla 0 Olumsuz oyla
oyundelisi123123' Alıntı: Diğer tuşları mesela dfg bnm lşi gibi tuşlarda rakam yazıyorsa num lock tuşunu kapat dostum kendimde yaşadığım için biliyorum Genişletmek için tıklayın ... kapalı numlock kullandıgım ofıs klavyesı bıt pazarından 2tlye almıstım klavyem bozulunca buna gectım
2 May 2021 #4 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Shift kısayol tuşu olduğu için Shift ile tuşlara bastığınız takdirde şunlar yazacaktır. Shift + 1 = ! Shift + 2 = ' Shift + 3 = ^ bu teknik olarak bir çalışmama sorunu değil ve galiba bu kısayol kapatılamıyor internet üzerinde DisabledHotkeys var ama o tüm kısayolları kaldırır. Oyla 0 Olumsuz oyla
Shift kısayol tuşu olduğu için Shift ile tuşlara bastığınız takdirde şunlar yazacaktır. Shift + 1 = ! Shift + 2 = ' Shift + 3 = ^ bu teknik olarak bir çalışmama sorunu değil ve galiba bu kısayol kapatılamıyor internet üzerinde DisabledHotkeys var ama o tüm kısayolları kaldırır.
2 May 2021 Konuyu başlatan #5 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Berat' Alıntı: Shift kısayol tuşu olduğu için Shift ile tuşlara bastığınız takdirde şunlar yazacaktır. Shift + 1 = ! Shift + 2 = ' Shift + 3 = ^ bu teknik olarak bir çalışmama sorunu değil ve galiba bu kısayol kapatılamıyor internet üzerinde DisabledHotkeys var ama o tüm kısayolları kaldırır. Genişletmek için tıklayın ... reıs oncekı mouse da oyundayken bu sorunu yasamıyodum onu anlamdım ben Oyla 0 Olumsuz oyla
Berat' Alıntı: Shift kısayol tuşu olduğu için Shift ile tuşlara bastığınız takdirde şunlar yazacaktır. Shift + 1 = ! Shift + 2 = ' Shift + 3 = ^ bu teknik olarak bir çalışmama sorunu değil ve galiba bu kısayol kapatılamıyor internet üzerinde DisabledHotkeys var ama o tüm kısayolları kaldırır. Genişletmek için tıklayın ... reıs oncekı mouse da oyundayken bu sorunu yasamıyodum onu anlamdım ben
2 May 2021 #6 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI liteBoss' Alıntı: reıs oncekı mouse da oyundayken bu sorunu yasamıyodum onu anlamdım ben Genişletmek için tıklayın ... mouse mu klavye mi? Oyla 0 Olumsuz oyla
liteBoss' Alıntı: reıs oncekı mouse da oyundayken bu sorunu yasamıyodum onu anlamdım ben Genişletmek için tıklayın ... mouse mu klavye mi?
2 May 2021 #7 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI liteBoss' Alıntı: reıs oncekı mouse da oyundayken bu sorunu yasamıyodum onu anlamdım ben Genişletmek için tıklayın ... mouse da shift tuşu mu var ? Oyla 0 Olumsuz oyla
liteBoss' Alıntı: reıs oncekı mouse da oyundayken bu sorunu yasamıyodum onu anlamdım ben Genişletmek için tıklayın ... mouse da shift tuşu mu var ?
2 May 2021 #8 celil271122 C Uzman Üye Katılım 26 Kas 2017 Mesajlar 277 Tepki puanı 30 Yaş 25 8 HİZMET YILI oyundelisi123123' Alıntı: mouse da shift tuşu mu var ? Genişletmek için tıklayın ... Yanlış söyledi heralde arkadaş :d Oyla 0 Olumsuz oyla
oyundelisi123123' Alıntı: mouse da shift tuşu mu var ? Genişletmek için tıklayın ... Yanlış söyledi heralde arkadaş :d
3 May 2021 Konuyu başlatan #9 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Berat' Alıntı: mouse mu klavye mi? Genişletmek için tıklayın ... klavye yanlıs yazmısım sacma olurdu mouse olsaydı ztn Post automatically merged: 3 May 2021 oyundelisi123123' Alıntı: mouse da shift tuşu mu var ? Genişletmek için tıklayın ... yanlış yazmısım uykusuzdum da Oyla 0 Olumsuz oyla
Berat' Alıntı: mouse mu klavye mi? Genişletmek için tıklayın ... klavye yanlıs yazmısım sacma olurdu mouse olsaydı ztn Post automatically merged: 3 May 2021 oyundelisi123123' Alıntı: mouse da shift tuşu mu var ? Genişletmek için tıklayın ... yanlış yazmısım uykusuzdum da
3 May 2021 #10 zm0990zm Kovala Risk Al yada Karala Kıskan Seçkin Üye Katılım 2 Eki 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Tepki puanı 59 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Shift e basılı tuttugunda ! ' gibi isaretleri zaten vermesı lazım . Klavyenın normalı budur zaten asıl onlar yoksa sıkıntı Oyla 0 Olumsuz oyla
Shift e basılı tuttugunda ! ' gibi isaretleri zaten vermesı lazım . Klavyenın normalı budur zaten asıl onlar yoksa sıkıntı
3 May 2021 #11 efem360 x Düklüğü Uzman Üye Katılım 21 Mar 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 25 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Hocam hangi oyun ise kısayoluna sağ tıkla > özelliklere tıkla > uyumluluk 'a tıkla > bu programı yönetici olarak çalıştır 'a Tamam deyip öyle gir Sorunun giderilir diye düşünüyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
Hocam hangi oyun ise kısayoluna sağ tıkla > özelliklere tıkla > uyumluluk 'a tıkla > bu programı yönetici olarak çalıştır 'a Tamam deyip öyle gir Sorunun giderilir diye düşünüyorum.