Kluaklığım bilgisayar ile uyumlu değil nasıl çözebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben 250 liraya bir 7.1 oyun kulaklığı aldım 1 yıl önce falan ve bu kulaklık usb girişli kulaklığı pc ye taktığımda sıkıntı yok ses geliyo alttan bir cızırtı seside geliyor sesi kulaklıktan açtığımda yani kulaklığın kumandasından açtığımda cızırtı artıyor ama asıl sorum bu değil 5 dakika boyunca oynuyorum sıkıntı yok ama sonra birşey oluyor kulaklıktan büyük bir cızırtı sesi geliyor cok büyük yani bi anlık geliyor ve kopma oluyor kopma olduktan sonra kulaklıktan birdaha ses gelmiyor bunun yanında klavye mouseda bozuluyor tuşlara basıyom olmuyor çözümünü bilen varmı
iade etseydin diye soracak olursanız ben kulaklığı internet sitesinden aldım hem de tanınmış bi internet sitesi adını vermek istemiyorum kulaklığı ilk aldığım zaman pc yide yeni almıştım pc nin ayarıydı işletim sistemiydi falan ilgilenirken kulaklığı hiç ellemedim sonra fark ettim kulaklığın böyle olduğu iade etmek istedim ama çok zaman geçtiği için iade edemedim ha bu arada kulaklık başka pc lerde çalışıyo laptoplar da bizim 1 tane laptop vardı onda saatlerce taktım hiç bişe olmadı ama cızırtı sesi hala vardı yani kulaklık sadece benim pc de çalışmıyor yardım edebilecek olan varmı

Üye
5 HİZMET YILI
Eğer kasalı bilgisayar kullanıyorsan arka porta takmayı denedin mi? Yani direkt anakartın USB portuna.

Vomin
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pc nin usb portlarında sıkıntı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
pc nin usb sinde sorun olabilir veya kulaklıın girişinde

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Pc portunda sorun olabilir kulaklığı taktığın

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
driverınla biraz uğraş eğer hala olmuyorsa kulaklığa ihtiyacım var elinde kalacağına bana satabilirsin özelden markasını yazar mısın eğer düşünüyorsan

Üye
5 HİZMET YILI
Yani bir çok çözüm var arkadaşların dediği gibi anakart USB portunu dene haricinde kablo yolunda manyetik bir alet varsa uzaklaştır kablosuz şarj cihazı gibi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Girişler sağlam mı bak. Olmazsa fazla uğraşma git yenisini al :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
usb portun bozuk olabilir

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Harici usb ses kartı kullan 15 20 lira idi kökten çözer problemini

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kulaklığın driverin indir bide öyle dene

Üye
5 HİZMET YILI
Usb ses kartları var eğer jaklıysa onlardan al veya portatif jak çoğaltıcılar var onlardan al

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ses ayarlarında sorun vardır bilgisayardan ses ayarlarına gir giriş aygıtını değiştir olmazsa kasa arkasında kabloları değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...