ben de sanmıyorum ya :/Oyunda dusundugun bi hack olayi var yapilabilirmi bilmiyorim tabi bu konu hakknda nilgisi olna varmi konu upgrade ..
bulursanız ben de bekliyorumBulursan bizede ver. Sanmıyorum sunucu tabanlıdır bug yada açık yoksa imkansız şuan.
ben de öyle hocam takipteyizyıllardır aradığım konulardan, takipteyim
yanlışın var antiyi suspend ettiğinde seni tespit edemezler çok yakın arkadaşlarım var bu işten tonlarca para yiyenO koxp ve tbl lerin çoğu çalışmıyor artık görüldüğünde de direk ban yiyorsun aldığın premiuma değmiyor. Eşyalarında çöp oluyor. Boş iş artık oranın ekmeğini yediler kalmadı.
Oyunda gmler gezip duruyor sen göremiyorsun ayrıca report sistemi var oyunun i20 sn video alıp atıyolar desteğe direk ban yiyorsun. Kim para getiren slota çöktürür seni.yanlışın var antiyi suspend ettiğinde seni tespit edemezler çok yakın arkadaşlarım var bu işten tonlarca para yiyen
Hiç zannetmiyorum ya bu zamandan sonraOyunda dusundugun bi hack olayi var yapilabilirmi bilmiyorim tabi bu konu hakknda nilgisi olna varmi konu upgrade ..
Bro zaten bu şekilde suspend ediliyordu her zaman hala bu şekilde ediliyorHiç zannetmiyorum ya bu zamandan sonra