Knight Online Cheat Engine ile Pointer Bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam,

Şu an bir PvP sunucuda Cheat Engine ile can değerini aratıyorum ve bulunan değerlerden sonra canımı değiştirip tekrar aratıyorum bir şey bulmuyor. Envanterimdeki coin miktaırnı buluyorum ve değiştirdiğimde onu buluyor. Can miktaırmı vs nasıl bulabilirim daha önce başına gelen var mı ? Bu sebeple pointerda bulamadım

@nader11ndeu :peepoCryv2:

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
4 byte olarak ayarla, onun altındaki ayarı “Unknown Value” olarak değiştir. Cheat Engine ayarlarına gir.
(Büyük ihtimalle Hotkeys bölümü olması lazım” oraya gir. Oradaki kısayol ayarlarındaki Decreased “Azaldı’ olan tuşa “-“ tuşunu ata. Increased “Arttı” olan tuşa “+” tuşunu ata. Unchanged “Değişmedi” diye birşey olması lazım ona da “*” bu tuşu atayabilirsin.

Canını azalt - tuşuna bas. Canını arttır + tuşuna bas, canını değiştirmediğin zaman * tuşuna bas. Eğer yine sonuç bulamadıysan 4 byte değerini float yada double olarak aratabilirsin. İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hepsini denedim nerdeyse, acme ile korunduğu için olabilir mi?

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Anti-Cheat’ı geçmek çok zordur. Hangi Anti-Cheat ile korunuyorsa onu geçmek için yollar aramalısın.

ACME Client diyor bilemedim, Cheat Engine açınca otomatik kapatıyordu onu Cheat engine'i vmprotect ile full enc yapıp ardından ayarlardan debuggeri VEC yapınca geçtim fakat can değerini bir türlü bulamadım. Başka sunucularda bulabiliyorum ama bunda bir şey var. Bizzat yardımcı olmak istersen çok memnun olurum :)

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ACME Client diyor bilemedim, Cheat Engine açınca otomatik kapatıyordu onu Cheat engine'i vmprotect ile full enc yapıp ardından ayarlardan debuggeri VEC yapınca geçtim fakat can değerini bir türlü bulamadım. Başka sunucularda bulabiliyorum ama bunda bir şey var. Bizzat yardımcı olmak istersen çok memnun olurum :)
Maalesef ki CE hakkında pek bildiğim birşey yok, siz benden daha deneyimlisiniz bence :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
coin i arttırabiliyor musun bu yöntemle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...