İlkokuldan beri oynarım. Ara versemde geri dönerim. Sıfırdan ogrenemeyeceginiz kadar farklı bir oyun. Çocukluktan oynamanız gerekiyor. Bu oyuna daha fazla emek verilmesi gerekiyor. Eminim knight online playerlerini bu foruma çekecektir.
Aynen eskiden sabahlara kadar oynar bilgisayarın tuşlarına sessizce basar geceleri açık bırakırdık chr kasılsın diyeEski bir Knight Online oyuncusu olarak artık eski etkisini kaybettiğini düşünüyorum.Bunda ki asıl pay bundan 12-13 sene önce bile P2W'ye dayalı olan Knight'ın artık iyice bu konuda ilerledi.Malum artık pazar açmak için bile cash çekmek zorundayız. :d Kaliteli PVP serverlar için bu fikrini destekliyorum bu arada onlara gerekli ilgi sağlanabilir.
çok fazla oyuncu kitlesi var ülkemizde. Sana göre eski ve gereksiz ama oyunu seven binlerce kişi var.Benim şahsi düşünceme göre, zamanı geçmiş eski bir oyuna bu kadar önem gösterilmesinin bir manâsı yok.
kesinlikleEski bir Knight Online oyuncusu olarak artık eski etkisini kaybettiğini düşünüyorum.Bunda ki asıl pay bundan 12-13 sene önce bile P2W'ye dayalı olan Knight'ın artık iyice bu konuda ilerledi.Malum artık pazar açmak için bile cash çekmek zorundayız. :d Kaliteli PVP serverlar için bu fikrini destekliyorum bu arada onlara gerekli ilgi sağlanabilir.
Oyunu sevenlere lafım yok dostum, sadece eski bir oyunun oyuncularının oyunu tekrar gündeme getirmesinin bir anlamı yok. Grafik ve yetenek barı daha gelişmiş, daha zevkli oyunlar var. Nostalji yapmakta sıkıntı yok. Ama hortlatmanın da bir anlamı yok.çok fazla oyuncu kitlesi var ülkemizde. Sana göre eski ve gereksiz ama oyunu seven binlerce kişi var.
Dostum knightı oynamadığın burdan belli biz bu oyunu grafik için oynamıyoruz ki hatta 24xx getirdiklerinde bile bircok kisi itiraz etti 2. bir husus artık knight bitti diyorlarya suan knigt altın cagını yasıyor yeni üyelikleri durdurdu adamlar o derece yogunluk var ve gb 100 lirayı bulduOyunu sevenlere lafım yok dostum, sadece eski bir oyunun oyuncularının oyunu tekrar gündeme getirmesinin bir anlamı yok. Grafik ve yetenek barı daha gelişmiş, daha zevkli oyunlar var. Nostalji yapmakta sıkıntı yok. Ama hortlatmanın da bir anlamı yok.
Knight "Pay2Win" de altın çağını yaşıyor. Benim gözümde çöp oyundan başka bir şey değil. Rise online bekliyorum.Dostum knightı oynamadığın burdan belli biz bu oyunu grafik için oynamıyoruz ki hatta 24xx getirdiklerinde bile bircok kisi itiraz etti 2. bir husus artık knight bitti diyorlarya suan knigt altın cagını yasıyor yeni üyelikleri durdurdu adamlar o derece yogunluk var ve gb 100 lirayı buldu