Knight online gibi bir efsane için bu forumun daha çok katkı vermesini talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İlkokuldan beri oynarım. Ara versemde geri dönerim. Sıfırdan ogrenemeyeceginiz kadar farklı bir oyun. Çocukluktan oynamanız gerekiyor. Bu oyuna daha fazla emek verilmesi gerekiyor. Eminim knight online playerlerini bu foruma çekecektir.

Üye
6 HİZMET YILI
Eski bir Knight Online oyuncusu olarak artık eski etkisini kaybettiğini düşünüyorum.Bunda ki asıl pay bundan 12-13 sene önce bile P2W'ye dayalı olan Knight'ın artık iyice bu konuda ilerledi.Malum artık pazar açmak için bile cash çekmek zorundayız. :d Kaliteli PVP serverlar için bu fikrini destekliyorum bu arada onlara gerekli ilgi sağlanabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aynen
Eski bir Knight Online oyuncusu olarak artık eski etkisini kaybettiğini düşünüyorum.Bunda ki asıl pay bundan 12-13 sene önce bile P2W'ye dayalı olan Knight'ın artık iyice bu konuda ilerledi.Malum artık pazar açmak için bile cash çekmek zorundayız. :d Kaliteli PVP serverlar için bu fikrini destekliyorum bu arada onlara gerekli ilgi sağlanabilir.
Aynen eskiden sabahlara kadar oynar bilgisayarın tuşlarına sessizce basar geceleri açık bırakırdık chr kasılsın diye :D ama şimdi herşey paraya dayalı olmuş

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı sadece zamanının efsanesi mt2 ile aslında güzel olabilir düşüncen güzelde knight için ne istediğini belirtirmisin konuda hilemi yoksa forum kategorisimi?

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
usko için diyorsan katılmıyorum ama pvp serverlar için olabilir. Usko iyice paraya döndü başka birşey yok.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Knight yerinde mt 2 ye hile gelse birtane var ama memory daha iyisini yapar

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Benim şahsi düşünceme göre, zamanı geçmiş eski bir oyuna bu kadar önem gösterilmesinin bir manâsı yok.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kesinlikle

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
çok fazla oyuncu kitlesi var ülkemizde. Sana göre eski ve gereksiz ama oyunu seven binlerce kişi var.
Oyunu sevenlere lafım yok dostum, sadece eski bir oyunun oyuncularının oyunu tekrar gündeme getirmesinin bir anlamı yok. Grafik ve yetenek barı daha gelişmiş, daha zevkli oyunlar var. Nostalji yapmakta sıkıntı yok. Ama hortlatmanın da bir anlamı yok.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çocukluğunda metin 2 ve knight online wolftü cs1.6 minecraft gta vice city san andreas pes 11 12 bunları oynamayan yoktur yazarken bile elim ayağım titriyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam artık Knight Gerçekten cok bozdu artık para dönüyor Bide clanlar arası rüşvet yada Kaymağını yiyen sw deki ilk clanlar insanlara eziyetten başka bişiy vermiyorlar oyun onlar için para sadece önceden keyif için girerdik bu forumda keşke o eski insanlar gelse muhabbet etsek ben çok isterim.

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam bu biraz daha siteyi farklı yönlere çekmez mi? Pvp sunucu siteleri var sonuçta.

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyunu sevenlere lafım yok dostum, sadece eski bir oyunun oyuncularının oyunu tekrar gündeme getirmesinin bir anlamı yok. Grafik ve yetenek barı daha gelişmiş, daha zevkli oyunlar var. Nostalji yapmakta sıkıntı yok. Ama hortlatmanın da bir anlamı yok.
Dostum knightı oynamadığın burdan belli biz bu oyunu grafik için oynamıyoruz ki hatta 24xx getirdiklerinde bile bircok kisi itiraz etti 2. bir husus artık knight bitti diyorlarya suan knigt altın cagını yasıyor yeni üyelikleri durdurdu adamlar o derece yogunluk var ve gb 100 lirayı buldu

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Dostum knightı oynamadığın burdan belli biz bu oyunu grafik için oynamıyoruz ki hatta 24xx getirdiklerinde bile bircok kisi itiraz etti 2. bir husus artık knight bitti diyorlarya suan knigt altın cagını yasıyor yeni üyelikleri durdurdu adamlar o derece yogunluk var ve gb 100 lirayı buldu
Knight "Pay2Win" de altın çağını yaşıyor. Benim gözümde çöp oyundan başka bir şey değil. Rise online bekliyorum. :) Konu Lock.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...