Knight online hakkında bilgisi olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, knight onlinede paralı hile kullanıyorum ancak parasını çıkaramadan ban yiyorum bakıyorum ki insanlar da hile kullanıyor ama asla ban yemiyor bunun nedeni nedir bilgisi olan var mı yardımcı olabilecek var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Paralı hilelerde bile ucuz ve çok yaygın olanlar var bunu yazılımsal olarak daha erken tespit ediyorlar. Bir de eğer çok göz önünde olan bölgelere kuruluyorsan da hemen göze batıp banlayabiliyorlar takip etmek biraz daha sinsi olmak gerek sanırım. Hangi hileyi kullanıyosun

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
afkbot kullanıyorum haftalık 35 tl en iyisi bu bildiğim kadarı ile korumaya takıldığımı düşünmüyorum ama bir şekilde ban yiyorum, hile kullandığını bildiğim insanlar 1-2 ay ban yemiyorlar anlam veremedim başka hile kullanan veya bu forumda bilgisi olup knightte hile yazabilecek birileri var mıdır
Paralı hilelerde bile ucuz ve çok yaygın olanlar var bunu yazılımsal olarak daha erken tespit ediyorlar. Bir de eğer çok göz önünde olan bölgelere kuruluyorsan da hemen göze batıp banlayabiliyorlar takip etmek biraz daha sinsi olmak gerek sanırım. Hangi hileyi kullanıyosun
Post automatically merged:

kullandığın hileye bağlı birazda
afkbot en iyisi diye biliyorum

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hilelerde bazı şeyler çok belli eder . Mesela knight tarzı oyunlarda move speed ve atack speed tarzı şeyler biri görürse hemen reportlayabilir. Onların nasıl kullandıklarını takip et eğer kullandığın ücretli hile sağlam bir yapımcıdan çıkıyorsa hile kaynaklı değildir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, knight onlinede paralı hile kullanıyorum ancak parasını çıkaramadan ban yiyorum bakıyorum ki insanlar da hile kullanıyor ama asla ban yemiyor bunun nedeni nedir bilgisi olan var mı yardımcı olabilecek var mı yorumlarınızı bekliyorum.
K0xp'ta kullandığın hile muhtemelen afk bırakıp slot alıyorsun veya otomatik z alıyorsun insanların hepsinde artık macro var, adam maks seviyede macro ile senden hızlı z alamayınca senden şüphelenip seni şikayet ediyor. Eğer ki otomatik z kullanıyorsan dışarıdan senin bilgisayar ekranında göründüğü gibi görünmez dönmeden skil atar veya ok atar sonra döner yani bu çok belli olur, Magelerde 56 vururken çok hızlı z alır ve bu da anlaşılır, k0xpu ne şekilde kullandığın çok önemlidir. Ban yemeyen insanlar daha belirgin olmayan şekillerde bunları yapar mesela z alırken ayarı 0,50 değilde 0,75 yapar veya skil cd sine dokunmaz değiştirmez. Herkesin gittiği slotları kapatmaya çalışmaz, 3-5 çar açıp multi ile oyuna girip pt kur priest aç sadece can atsın magelerin veya okçuların atak yapsın slottan çıkan potlar priestin manasını karşılar pot masrafın kalmaz vs. yani kullanım şekli çok çeşitli

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
K0xp'ta kullandığın hile muhtemelen afk bırakıp slot alıyorsun veya otomatik z alıyorsun insanların hepsinde artık macro var, adam maks seviyede macro ile senden hızlı z alamayınca senden şüphelenip seni şikayet ediyor. Eğer ki otomatik z kullanıyorsan dışarıdan senin bilgisayar ekranında göründüğü gibi görünmez dönmeden skil atar veya ok atar sonra döner yani bu çok belli olur, Magelerde 56 vururken çok hızlı z alır ve bu da anlaşılır, k0xpu ne şekilde kullandığın çok önemlidir. Ban yemeyen insanlar daha belirgin olmayan şekillerde bunları yapar mesela z alırken ayarı 0,50 değilde 0,75 yapar veya skil cd sine dokunmaz değiştirmez. Herkesin gittiği slotları kapatmaya çalışmaz, 3-5 çar açıp multi ile oyuna girip pt kur priest aç sadece can atsın magelerin veya okçuların atak yapsın slottan çıkan potlar priestin manasını karşılar pot masrafın kalmaz vs. yani kullanım şekli çok çeşitli
kanka macro ile atak yapıp koxp ile sadece üst boşalttığımda oldu onda da ban yedim, 1 ay ban yemesem benim için kafi ama 3 günde ban yiyorum formatlasamda pcyi anlamadım ben bu işi. multi hiç denemedim direk ban diyorlar ona bilgin var mı senin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Her hile online oyunlarda ban riskine sahiptir önemli olan nasıl kullandıgın ayarlarını kısarak fazla belli etmeden kullanmayı dene hile kullandığın süreleri kısalt metin2 de zamanında bottan herkes ban yerken ben 2 saat aralıklarla bota bırakıp çıkıyodum hesaplardan öyle çok item kasıp hesap kasıp sattım 10 tane hesaptan en fazla 2 tanesi ban yiyordu dediklerimi denemeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka macro ile atak yapıp koxp ile sadece üst boşalttığımda oldu onda da ban yedim, 1 ay ban yemesem benim için kafi ama 3 günde ban yiyorum formatlasamda pcyi anlamadım ben bu işi. multi hiç denemedim direk ban diyorlar ona bilgin var mı senin
Kanka k0xp ile üstünü rota çizerek mi boşaltıyorsun, ama bu çok tuhaf 10aydır k0xp ile ban yemeden hala farmlayan insanlar var hemde hiç durmadan, mutlaka aksi yönde bir durum vardır açık unuttuğun veya oyuna etki eden, eğer yok diyorsan da afk bot yerine osmanlıya falan geç hala devam ediyorsa tabi, yani dene diğerlerini de bak bakalım ne olacak

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka k0xp ile üstünü rota çizerek mi boşaltıyorsun, ama bu çok tuhaf 10aydır k0xp ile ban yemeden hala farmlayan insanlar var hemde hiç durmadan, mutlaka aksi yönde bir durum vardır açık unuttuğun veya oyuna etki eden, eğer yok diyorsan da afk bot yerine osmanlıya falan geç hala devam ediyorsa tabi, yani dene diğerlerini de bak bakalım ne olacak
rota çizmeden normal town atarak yaptırıyor millet multi giriyor ban yemiyor

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
çok yaygın olan hileleri kullanma çok belli etmemeye çalış yaygın olan hilelere göre kod hazırlıyolar ve anında banlatıyolar

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler ancak çözüm odaklı bir yorum göremedim, aynı hileyi kullanıp belli edip banlanmayan arkadaşlar var neyi yanlış yaptığımı hala çözemedim yok mu 8 pc koxp farm yapan yardımcı olabilecek bir cengavar :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilmiyorum artık o kadarını gerçekten tuhaf bu bahsettiğğin olay, arkadaşa sordum başka birşey vardır diyor kendisi 10 aydır farmda k0xp ile ve hhala ban falan yemedi
kanka arkadaşınla iletişime geçme şansım var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
paralı olsa bile ban atıyor belli etmeden oynayan var onlar o yüzden yemiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kinghtta hile yakalama programı işlevsiz gibi ondan şikayet üstüne ban yiyorsundur kimsenin takılmadığı yerlerde takıl

Üye
4 HİZMET YILI
Her paralı hile ozel hile değildir daha kaliteli koxp var özel yapılan sen hep dandiklere rastlamıssındır

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bottan bota değişiyor paralı botlarda risk az

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yazanların yarısı boşa yazmış mesaj kasmak için ban yeme sebebin herşey olabilir en basit örneklerinden veriyim belki fark etmemişindir okcusun kendin elinle 3 5 combosu yap bide koxpa legal atackla w combosu yaptırt 3 5 i yürüyerek vuruyor senin ekranında öyle gözükmüyor ama legal atack ayarında bile koxp gibi vurduğun gözüküyor bu ufacık sikayet bile seni banlatır rota çizmek falan da traş iş koxpla şahsi olarak benim görüşüm en iyi cz andream basede kasabilirsin geleni kesmeden ve gördüğün gibi town atarak buda riskli ama en azından rahat kimseyle ks leşmeden öyle güzel server seçmen gerekiyor

dip not her güncellemeden sonra bişiler değişebilir otoban konusunda skilin kodlarını değiştirir usko güncelleme getirir ama o ara koxp getirmemiştir o skili vurduğun zaman taramaya takılırsın zamanında ts yi gemle bastığımız gibi taramaya takılıyordu yeni serverlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...