knight online nttnow onay bug bilen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaslar selamlar öncelikle

knight onlineda yeni serverler icin nttnow programıyla onay yapmak gerekiyo 1 telefonda sadece 1 defa yapılıyor ama bazı kişiler bunun bir yolunu biliyor fakat
söylemiyorlar. aranızda bunun yolunu bilen varmı .

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaslar selamlar öncelikle

knight onlineda yeni serverler icin nttnow programıyla onay yapmak gerekiyo 1 telefonda sadece 1 defa yapılıyor ama bazı kişiler bunun bir yolunu biliyor fakat
söylemiyorlar. aranızda bunun yolunu bilen varmı .
sana çok basit bir soru sorucam simdi bende gencligimi knight online'de çürüten biri olarak sana şu soruyu soruyorum knight online'de bir bug bilsen ve bug herkes tarafından bilinmese sen bu bildigin bug'u herkesle mi paylasırsın yoksa sadece ne kadar az kişi bilinse o kadar iyi mi dersin verecegin cevap seni netlige kavusturucaktır

ve bu USKO'da yani bir bug ne kadar az kişide olursa BUG'un fixlenme zamanı o kadar gecikicektir bundan dolayı kımse tutupda sana bu böyle yapılıyor demez o yüzden ya kendin bug'bulmaya calıs yada KADERİNE RAZI OL bug'u yapanlari izle uzaktan

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sana felsefe yap diyen olmadı ki. evet yada hayır bu kadar. konumuz bilen varmı yokmu varsa yardım edebilirmi. bu bu kadar bak cok kolay.

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sana felsefe yap diyen olmadı ki. evet yada hayır bu kadar. konumuz bilen varmı yokmu varsa yardım edebilirmi. bu bu kadar bak cok kolay.
tamam kardes bilselerde böyle bug gibi önemli konuları paylasmazlar ok ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bedavaya kimse anlkatmıyor hocam bilenlerden. Bilenler de anlatmak yerine parayla yapmayı tercih ediyor. Benim bi arkadaşım yapıyordu oradan biliyorum. Yayılınca kapanacağını biliyorlar çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...