knight onlineda yeni serverler icin nttnow programıyla onay yapmak gerekiyo 1 telefonda sadece 1 defa yapılıyor ama bazı kişiler bunun bir yolunu biliyor fakat
söylemiyorlar. aranızda bunun yolunu bilen varmı .
knight onlineda yeni serverler icin nttnow programıyla onay yapmak gerekiyo 1 telefonda sadece 1 defa yapılıyor ama bazı kişiler bunun bir yolunu biliyor fakat
söylemiyorlar. aranızda bunun yolunu bilen varmı .
sana çok basit bir soru sorucam simdi bende gencligimi knight online'de çürüten biri olarak sana şu soruyu soruyorum knight online'de bir bug bilsen ve bug herkes tarafından bilinmese sen bu bildigin bug'u herkesle mi paylasırsın yoksa sadece ne kadar az kişi bilinse o kadar iyi mi dersin verecegin cevap seni netlige kavusturucaktır
ve bu USKO'da yani bir bug ne kadar az kişide olursa BUG'un fixlenme zamanı o kadar gecikicektir bundan dolayı kımse tutupda sana bu böyle yapılıyor demez o yüzden ya kendin bug'bulmaya calıs yada KADERİNE RAZI OL bug'u yapanlari izle uzaktan
Bedavaya kimse anlkatmıyor hocam bilenlerden. Bilenler de anlatmak yerine parayla yapmayı tercih ediyor. Benim bi arkadaşım yapıyordu oradan biliyorum. Yayılınca kapanacağını biliyorlar çünkü.