Knight Online oyuncularının başarılı olma sebepleri neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar forumda baya baktım ancak buna dair herhangi bir içerik bulamadım. Keza internette genel olarak aratınca da çok bir şey çıkmıyor. Benim sorum şu kesinlikle zamanında knight online oynamış arkadaşlar vardır. Türk kitlesi bulunan herhangi bir mmo oyununa girdiğiniz zaman knight kafasında oyun oynuyor, bu klandaki adamlar tam knightçı kafasında, knightçı adam item almaz item basar olarak cümleler falan duyabiliyorsunuz ve genel olarak bu kafadaki adamlar bu oyunlarda başarılı olan adamlar oluyorlar.

Merak edip o kadar süre sonra knight online indirdim ve oynamaya çalıştım ama çok da bir tecrübe kazanamadım açıkçası. Oyunu anlatacak, yardımcı olarak kimse yoktu oyun içerisinde. Ben de hazır böyle bir yer ile tanışmışken sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. Bu tarz oyunlarda bu adamların başarılı olmasının sebepleri neler. Nasıl bir kafada oynuyorlar oyunu merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Knight Online farklı bir mevzu. çok farklı şeyler katıyor insanlara :D biraz twitch izle youtube videolarına bak. herkesin farklı bir tarzı var.
Mesela ben item basmak yerine alıp satıp ticaret ile üst seviyeye çıkartanlardanım. Biz oyuna ilk başladığımızda hiç bir itemi tam olarak bilmediğimiz için bankaya atardık. MMO oyunlarında stokçuluk başarı getirir. :D
arkadaş grubu ortamı önemli ama prensiplerin olmalı mesela item emanet verme, asla realden tanımıyorsan item'imi teslim etmem. ve uzun zaman oyunda vakit harcarım. aklıma gelenler bunlar.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ticari zekaları gerçeğe yakın çalışıyor bildiğim kadarıyla benim arkadaşım gerçekte bir şey planlarmış gibi oynuyordu.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eski bir Metin2 oyuncusu olarak söylüyorum ki her şeyi deneyerek öğrenmiştim. Örneğin 30 levele kadar gelmeme rağmen Demirci'nin eşya yaktığını en sevdiğim 39 ortalama dolunayı yaktığımda öğrenmiştim. Acı bir durumdu ama insan acı şeyler tecrübe ettikçe gelişiyor. Kısacası insanın yanlışları kendisini geliştiriyor. Onlar da yanlış yaptığı yerleri YouTube, Twitch gibi yerlerden bakaraktan öğrenip o yanlışı tekrarlamamaya çalışıyorlar. Kısacası pratik işi olduğunu düşünüyorum. Üstteki yorumda @By ŞaHaNe'nin de belirttiği gibi biraz da ticari kafaları var.

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kesinlikle bu şekilde bişeyler öğrenemezsin oyuna gençliğini vermen lazım birilerinden kazık yemen lazım bossların heyacanını yaşaman lazım bu arada ko nun pvp sini yani pk sını bana göre o tadı verecek başka bir oyun yapılmadı ko anlatılmaz yaşanır :) ayrıca ko bırakılmaz ara verilir. lakin ko dediğmiz oyunu şuan oyunun kulu köpeği olmadan oynamak imkansız he şöyle oynarsın aylık 600 700 lira bayılırsın oyunu zevkin için oynarsın diğer türlü para vermeden oynamak istersen deli gibi farm yapman lazım tam bir işsiz olman lazım ki oda çok zor şuan oyunun içi şirkete dönmüş adam gibi slotlarda kimlerin farm yapacagına büyük klanlar belirliyor yani oyuna sıfırdan başlanmaz kesinlikle tavsiye etmem daha anlatılcak çok şey var ama bu kadarı ile yetin =)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Knight online oyuncularının sırrı kesinlikle istikrar ve sabırdı. Slotları diplomasi ile mesai gibi dönüşümlü klan + klan içi playerlarla tutardık. Günümüz mmorpglerindeki oyunculardaki en büyük eksik. Ben de yavaştan asimile oldum bu noktada. Artık sabırsızım :thinkie:

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Eskiden İnsanların Favori Oyunlar O Tarzdı Bir Çok Kişinin Zevki Ve Zekası İle Oynayabildiği Bir Oyundu

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knight online sabır işidir çok çabalaman lazım benim arkadaş 16 bin tl ye item sattı

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Knight onlinede hem savaş olarak hemde ticari olarak çok iyi zekan olması gerekir. Halen aktif oynayan birisi olarak söylüyorum oyunun savaşında bile gerçeğe yakın taktikler pusular reflexler ve takım yönetme olayları var. Bu yüzden (oyun için ticaret dahil) eski oyuncular bile tekrar başlıyor. Fakat oyunun kitlesi 23-45 arası oyuncular. Yeni bir insan öğrenmek için başlamıyor kolay kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...