Onaylı Üye
Evet arkadaşlar forumda baya baktım ancak buna dair herhangi bir içerik bulamadım. Keza internette genel olarak aratınca da çok bir şey çıkmıyor. Benim sorum şu kesinlikle zamanında knight online oynamış arkadaşlar vardır. Türk kitlesi bulunan herhangi bir mmo oyununa girdiğiniz zaman knight kafasında oyun oynuyor, bu klandaki adamlar tam knightçı kafasında, knightçı adam item almaz item basar olarak cümleler falan duyabiliyorsunuz ve genel olarak bu kafadaki adamlar bu oyunlarda başarılı olan adamlar oluyorlar.
Merak edip o kadar süre sonra knight online indirdim ve oynamaya çalıştım ama çok da bir tecrübe kazanamadım açıkçası. Oyunu anlatacak, yardımcı olarak kimse yoktu oyun içerisinde. Ben de hazır böyle bir yer ile tanışmışken sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. Bu tarz oyunlarda bu adamların başarılı olmasının sebepleri neler. Nasıl bir kafada oynuyorlar oyunu merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merak edip o kadar süre sonra knight online indirdim ve oynamaya çalıştım ama çok da bir tecrübe kazanamadım açıkçası. Oyunu anlatacak, yardımcı olarak kimse yoktu oyun içerisinde. Ben de hazır böyle bir yer ile tanışmışken sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. Bu tarz oyunlarda bu adamların başarılı olmasının sebepleri neler. Nasıl bir kafada oynuyorlar oyunu merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.