Knight onlineyi mobile entegre etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar knight onlineyi mobile nasıl uyarlayabilirim. Bunun için ne kadar bir bütçe lazım, yazılımcı ekibini nasıl bulabilirim ne kadar sürecek bir proje olur bu konuda detaylı bilgi ve birikime sahip dostları yol göstermek adına konu altına davet ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dostum şuanda knight onlinenin mobili çıkardılar pvpciler bakmanı öneririm istersen

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mobil knight yazınca çıkan bir oyun var ama telefonda oynamak biraz zorluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben nasıl çıkarabilirim diye sormak istedim yani bu konuda bilgi ve birikimi olan kişilerden cevap bekliyorum. Knight mobil çıktı tamam ama ben merak ediyorum bu oyunu nasıl yaptılar duruma göre benimde bir oyun projem var onu nasıl yapabilirim bunun için yazdım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
zaten mobil için çıkartıldı, çok basit APİ ile çalışan basit mobil uygulamalara bile en az 15-20 istiyorlar, böyle bir oyun söz konusu olursa belki en az 300k üstü olur bu bütçe.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kendin yazılımdan anlamıyorsan reklam-yazılım-tasarım falan en az 200k ve üzeri

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knk herhangi bir mmorpgnin mobili için eğer ki şirketle bir bağlantın yoksa tasarımları alamıyorsan baya büyük bütçeli birşey oluyor türküyede böyle bir işe girişecek birkaç studio var.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
evet bende gördüm knight mobili var diye biliyorum videoları flnda var fakat hiç denemedim. Hatta direk genie gibi bot fln alıyorsun sanırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...