Kodlama Ögreniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beyler c++ dılıne ogrenmeye başlıcam Dev++ programı nasıl sizce program veya hangi programla ögrenmeyle başlıyayım?

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
dev++ yerıne ıde olarak visual studio kullanmanı öneririm daha kolay gelir kod yazımında bence ilk olrak C# ile basla youtubede dersler var set halinde

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dev++ yerıne ıde olarak visual studio kullanmanı öneririm daha kolay gelir kod yazımında bence ilk olrak C# ile basla youtubede dersler var set halinde

vb.net var bende Microsoft visual studio basic 2010 bu c diye geçiyo galıba tam güzel derslerini bullamadım varsa elınde lınk atabılırmısın ?

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
1)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Community 2019 tıkla
2)
Engin Demiroğ bu hosuna gitmezse Murat Yücedağ var ytden aratabilrsin onunda C# ile ders videosu var

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Dev++ da kod yazımında bir kolaylık yok, kendin düzgün yazman gerek. Visual Studio'da kod yazımı daha kolay ve kullanışlı.

just a shadow
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
c# En basiti, visual studio en iyisi.
Post automatically merged:

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben c# ile başladım kendimi çok geliştirdim şu an eğitim videoları çekiyorum demek istediğim benim videolarımı izle değil öğrenmek istersen her türlü öğrenirsin

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
C# ile başla youtube da murat yücedağ var, önce c# console eğitiminden başla sonra c# form'a geç. İsteğe göre başka kanallarda tekrar tekrar izleyip bir nevi kendini geliştirebilirsin.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Algoritma ve veri yapıları ile ilgili bilgin yoksa her şeyden önce kesinlikle bunun üzerinde kendini geliştir sonra ardından dil öğrenmeye geç. C# seçebilirsin ancak benim tavsiyem c++ veya python ile başlaman çünkü c# , vb.net gibi diller bağımlıdır ; sınıflar, yapılar, modüller, metotlar ve fonksiyonlar hep .Net platformunun destek verdiği ölçüde ve sürekli .Net framework olan sistemlerde çalışır. O sebeple python ve c++ senin için daha iyi olacaktır ancak çok zorlayacaktır (eğer çok üzerine düşersen) özellikle de C++ ama gerçekten de bitirdiğinde çok iyi işler başarabileceksindir.

just a shadow
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben c# ile başladım kendimi çok geliştirdim şu an eğitim videoları çekiyorum demek istediğim benim videolarımı izle değil öğrenmek istersen her türlü öğrenirsin
aynen öle bende c# başladım c++ bitirip java,javascript,ptyhon üzerinde çalışıyorum.

ConfuserEX King
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
konsol olarak kodlıyacaksan Microsoft C++. Yok windows app olarak kodlıyacaksan qt, rad c++ builder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...