Kolay Robux Nasıl Kazanılır (How to Earn Easy Robux)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DedXec
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba ilk önce Android ve İso'larda da oluyor Size Vermiş olduğum siteye gidip sağ üst kısımdan login, sing up'a basıp ordan kendi hesabınızı oluşturduktan sonra Anket doldurarak Robux kazanabilirsiniz ben yaklaşık 1 k yakın Robux kazandım size kolay gelsin :)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

(It also happens on Android and ISO. It has given size before you log in to the first site, after the way to the site, after hello, after it has formed by itself, you can earn Robux by filling out the survey. I won about 1k close Robux, take it easy :)

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
MadCity Madlab 7 SynapseX Kodu Vardı Kod Hala Çalışıyormu Bilmem Ama Robux'a İhtiyaç Duymadan Robux İle Yapılabilecek Herşeyi Yapabiliyordun.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba ilk önce Android ve İso'larda da oluyor Size Vermiş olduğum siteye gidip sağ üst kısımdan login, sing up'a basıp ordan kendi hesabınızı oluşturduktan sonra Anket doldurarak Robux kazanabilirsiniz ben yaklaşık 1 k yakın Robux kazandım size kolay gelsin :)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

(It also happens on Android and ISO. It has given size before you log in to the first site, after the way to the site, after hello, after it has formed by itself, you can earn Robux by filling out the survey. I won about 1k close Robux, take it easy :)
legit olduğuna eminiz dimi kullanıcağım hocam ona göre vaktim araya gitmesin ??

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
inceleyeceğim kardeşim

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
krnlde çalışan bir script vardı robux modullerini kullanabiliyorduk onu araştırmanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
site önerisi vermicem pet sim x de kürsel shop bayağı aktifti en son orada pet satın alıp satabilirsin robuxa ben mesela oradan robux olarak değil de tl bakımından 500 tl falan kaar etmiştim 1 haftada

DedXec
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
MadCity Madlab 7 SynapseX Kodu Vardı Kod Hala Çalışıyormu Bilmem Ama Robux'a İhtiyaç Duymadan Robux İle Yapılabilecek Herşeyi Yapabiliyordun.
Bulabilirsem ileticem 😁
Post automatically merged:

legit olduğuna eminiz dimi kullanıcağım hocam ona göre vaktim araya gitmesin ??
Tamamen legit kanka ben yaklaşık 1k çıktım bi sene oldu ve hala kazanıyorum hiç bir şey olmadı
Post automatically merged:

Ban riski falan varmıdır ?
Ban riski yoktur Güvenli gruplar üzerinden atılıyor zaten yani bi tuhaf tarafı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...