bir videoda denk gelmiştim bir türlü bulamadım, kumandasını koluna saat gibi takıp droneyi saat gibi üzerinde taşıyorsun, kapağı kaldırınca drone orada duruyor ve alıp kollarını açıp uçurabiliyorsun bu drone u nerden bulabilirim ?
bahsettiğim ürün dandik bir ürün değil 101 e falan geleceğini sanmıyorum, videoyu kaybettim kaybetmesem bulurdum.bazen bim e a101 e falan geliyodu sen onlardan diyorsun herhalde .d
Hayatımda kolda taşınan dron görmedim ama sen haklısın o 101 de olucak bişe deilbahsettiğim ürün dandik bir ürün değil 101 e falan geleceğini sanmıyorum, videoyu kaybettim kaybetmesem bulurdum.
kontrolcüsünü bileğine takıyorsun, drone da o kontrolcüsünün üzerindeki kapağın içinde taşıyabiliyorsun, uçurtmak istediğin zaman kapağı kaldırıp dronu çıkartıp kanatlarını açıp uçuruyorsun kolundaki kumandasıyla, videoda oturaklı kaliteli bir drone gibiydi, dandik bir şey olduğunu sanmıyorum.ne dediğini anlamadım kontrolcüsü mü saat yoksa drone saat kadar mı aydınlatır mısın ?
ya otomatik takip sistemi olan herhangi bi dron yapabilir o özelliği olmasına bak bencebir videoda denk gelmiştim bir türlü bulamadım, kumandasını koluna saat gibi takıp droneyi saat gibi üzerinde taşıyorsun, kapağı kaldırınca drone orada duruyor ve alıp kollarını açıp uçurabiliyorsun bu drone u nerden bulabilirim ?