Oyun Adı | Fiyat | Steam Mağaza Bağlantısı |
Seek Girl Ⅳ | 2,10 TL |
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
|
Seek Girl Ⅶ | 3,15 TL |
Giriş Yap
|
Taboos: Cracks | 2,10 TL |
Giriş Yap
|
Hentai Girl | 1,26 TL |
Giriş Yap
|
Hentai Girl Linda | 1,26 TL |
Giriş Yap
|
Hentai Girl Karen | 1,26 TL |
Giriş Yap
|
Hentai Girl Fantasy | 1,26 TL |
Giriş Yap
|
bu kartlar ne işe yarıyor anlamadım?Paylaşmış olduğum IdleMaster konusu (Tıkla ve Konuya Git) için güzel koleksiyon kartı düşüren oyun önerilerim bu konu içerisinde yer almaktadır.
NOT: Bu konuda anlatacaklarım ve alım satım yapacağınız oyun önerilerim tamamen kendi kişisel görüşümdür. Gerçekleştirilen kart düşürme ve alım satımlardan sonra kârlı duruma düşebilir veya zarar edebilirsiniz. Lütfen bu dediklerimi göz önünde bulundurarak konuya devam ediniz aksi takdirde oluşacak durumlardan sorumlu değilim.
Oyun Önerilerim
NOT: Alt tabloda vermiş olduğum fiyatlandırma ilerleyen vakitlerde değişiklik gösterebilir. Lütfen satın alım yaparken fiyatları kontrol ediniz. İndirim kısmında belirttiğim
Oyun Adı Fiyat Steam Mağaza Bağlantısı Seek Girl Ⅳ 2,10 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Seek Girl Ⅶ 3,15 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Taboos: Cracks 2,10 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Hentai Girl 1,26 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Hentai Girl Linda 1,26 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Hentai Girl Karen 1,26 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Hentai Girl Fantasy 1,26 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
NOT: Hentai Girl oyunlarını almanızı şuanda tavsiye ediyorum, hepsi 1 TL'lik indirimde (18.06.2022 akşamı indirim son buluyor). Konuya gelen ilgiye göre başka oyun önerileri yapacağım, bu tarz kar edilebilir oyunları araştırmak vakit alıyor. Lütfen konuyu tepki ile değerlendirmeyi unutmayın.
Idle master aracılığıyla steamden oyun kartı düşürüyorsun. Bu kartları da satarak para kazanıyorsun steam üzerinden.bu kartlar ne işe yarıyor anlamadım?
başka satılan yer yok bu bu kartlarınPaylaşmış olduğum IdleMaster konusu (Tıkla ve Konuya Git) için güzel koleksiyon kartı düşüren oyun önerilerim bu konu içerisinde yer almaktadır.
NOT: Bu konuda anlatacaklarım ve alım satım yapacağınız oyun önerilerim tamamen kendi kişisel görüşümdür. Gerçekleştirilen kart düşürme ve alım satımlardan sonra kârlı duruma düşebilir veya zarar edebilirsiniz. Lütfen bu dediklerimi göz önünde bulundurarak konuya devam ediniz aksi takdirde oluşacak durumlardan sorumlu değilim.
Oyun Önerilerim
NOT: Alt tabloda vermiş olduğum fiyatlandırma ilerleyen vakitlerde değişiklik gösterebilir. Lütfen satın alım yaparken fiyatları kontrol ediniz. İndirim kısmında belirttiğim
Oyun Adı Fiyat Steam Mağaza Bağlantısı Seek Girl Ⅳ 2,10 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Seek Girl Ⅶ 3,15 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Taboos: Cracks 2,10 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Hentai Girl 1,26 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Hentai Girl Linda 1,26 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Hentai Girl Karen 1,26 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Hentai Girl Fantasy 1,26 TL Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
NOT: Hentai Girl oyunlarını almanızı şuanda tavsiye ediyorum, hepsi 1 TL'lik indirimde (18.06.2022 akşamı indirim son buluyor). Konuya gelen ilgiye göre başka oyun önerileri yapacağım, bu tarz kar edilebilir oyunları araştırmak vakit alıyor. Lütfen konuyu tepki ile değerlendirmeyi unutmayın.
kanka çok kazandırmıyor kiIdle master aracılığıyla steamden oyun kartı düşürüyorsun. Bu kartları da satarak para kazanıyorsun steam üzerinden.
Parlak kart düştüğü vakit bak bakalım nasıl kazandırmıyor, 20 tane parlak kart nereden baksan ortalama 1.500 ₺ steam kredisi ediyor.kanka çok kazandırmıyor ki
Tek oyun ile gelir elde edemezsiniz.ben cs go dan düşürüyorum fakat ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorm
Zup! F güzel sadece, ben kasmadım ama çevremden güzel kar eden kişiler gördüm. IdleMaster konumda anlattığım gibi bu iş şans işi.Zıp serisi var knk sanırım 4 oyundan oluşuyordu ben onunla kastım kartlarında baya ucuzdu
₺1.5'a aldığım oyundan 9 tllik 1 kart ve 1 er tllik 2 kart düşürdüm. oyunu amorti ediyor, şanslıysan da üstüne para veriyor. tutup da 10 tl verip 100tl alamazsın her seferinde. alternatif bir şey çok yapanı var sana kalmış.kanka çok kazandırmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?