poneglyph
Onaylı Üye
Paylaşmış olduğum IdleMaster konusu (Tıkla ve Konuya Git) için güzel koleksiyon kartı düşüren oyun önerilerim bu konu içerisinde yer almaktadır.
NOT: Bu konuda anlatacaklarım ve alım satım yapacağınız oyun önerilerim tamamen kendi kişisel görüşümdür. Gerçekleştirilen kart düşürme ve alım satımlardan sonra kârlı duruma düşebilir veya zarar edebilirsiniz. Lütfen bu dediklerimi göz önünde bulundurarak konuya devam ediniz aksi takdirde oluşacak durumlardan sorumlu değilim.
Oyun Önerilerim
NOT: Alt tabloda vermiş olduğum fiyatlandırma ilerleyen vakitlerde değişiklik gösterebilir. Lütfen satın alım yaparken fiyatları kontrol ediniz. İndirim kısmında belirttiğim
NOT: Bu konuda anlatacaklarım ve alım satım yapacağınız oyun önerilerim tamamen kendi kişisel görüşümdür. Gerçekleştirilen kart düşürme ve alım satımlardan sonra kârlı duruma düşebilir veya zarar edebilirsiniz. Lütfen bu dediklerimi göz önünde bulundurarak konuya devam ediniz aksi takdirde oluşacak durumlardan sorumlu değilim.
Oyun Önerilerim
NOT: Alt tabloda vermiş olduğum fiyatlandırma ilerleyen vakitlerde değişiklik gösterebilir. Lütfen satın alım yaparken fiyatları kontrol ediniz. İndirim kısmında belirttiğim
Oyun Adı | Fiyat | Steam Mağaza Bağlantısı |
Seek Girl Ⅳ | 2,10 TL |
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
|
Seek Girl Ⅶ | 3,15 TL |
Giriş Yap
|
Taboos: Cracks | 2,10 TL |
Giriş Yap
|
Hentai Girl | 1,26 TL |
Giriş Yap
|
Hentai Girl Linda | 1,26 TL |
Giriş Yap
|
Hentai Girl Karen | 1,26 TL |
Giriş Yap
|
Hentai Girl Fantasy | 1,26 TL |
Giriş Yap
|
NOT: Hentai Girl oyunlarını almanızı şuanda tavsiye ediyorum, hepsi 1 TL'lik indirimde (18.06.2022 akşamı indirim son buluyor). Konuya gelen ilgiye göre başka oyun önerileri yapacağım, bu tarz kar edilebilir oyunları araştırmak vakit alıyor. Lütfen konuyu tepki ile değerlendirmeyi unutmayın.