- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
bu sene alabildiğim kadar hacim alıp seneye düşük dozda kimyasal alıcamProtien tozu kullanabilirsin
bende kilo alamıyorum ne kadar yesemede sebebi nedir
illa ki takviye istiyor özellikle vitaminler mineraller de . vitaminlere minerallere para yetişiyorda suplementler için aynı şeyi söyleyemiyorum yadoğal yollarla zor
- Protein Tozları
- Amino Asitler.
- Karbonhidrat Tozları
- Kreatinler
- BCAA
- L Karnitin
- Glutaminler
- Vitaminler Ve Mineraller.
sırt çalışırken yardımcı olarak biceps, itişlerde "bench" gibi triceps çalışır bunlara ağır girmek çalıştırır ayrıca zor kasılan kas fiberlerini kasman gerek ki o kaslar hacimlensin bunun da tek yolu progressive overload yani ağırlık, set veya tekrar arttırma yok gene olmuyor dersen 21 günlük propionate, winstrol yazdım sana her türlü büyütürsün2 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Yazları parçalanıyorum ama ne yaptıysam kol kaslarım hacim almıyor.
Kimisi kolu büyültmek için sırtını büyültmelisin, sırtta ağır girmelisin diyor. Kimisi press ağırlıklarını arttırmalısınız diyor. Ağırlıkların artması için temiz beslenip karb arttırıyorum bu seferde belim yağlanıyor.
Çok kaynağa baktım denedim çözüm bulamadım kafam karıştı işin içinden çıkamadım. Aynı durumu yaşayıp çözüm bulanlar var mı ?
ayrıca burdan çok bir cevap bekleme protein tozu zararlı öldürür diyen insanlar var spor bilgisi yok fikri var niye mesaj hakkını dolduracak2 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Yazları parçalanıyorum ama ne yaptıysam kol kaslarım hacim almıyor.
Kimisi kolu büyültmek için sırtını büyültmelisin, sırtta ağır girmelisin diyor. Kimisi press ağırlıklarını arttırmalısınız diyor. Ağırlıkların artması için temiz beslenip karb arttırıyorum bu seferde belim yağlanıyor.
Çok kaynağa baktım denedim çözüm bulamadım kafam karıştı işin içinden çıkamadım. Aynı durumu yaşayıp çözüm bulanlar var mı ?
bunların hepsi doğaldoğal yollarla zor
- Protein Tozları
- Amino Asitler.
- Karbonhidrat Tozları
- Kreatinler
- BCAA
- L Karnitin
- Glutaminler
- Vitaminler Ve Mineraller.
Kan tahlili yaptırmadım diye düşünüyorum.Ben de yaklaşık olarak aynıydım 5 yıllık vücut geliştirme konusunda ilk 2 1. yılımdan sonra büyümek yaşayamadım gibi ilk 2 1. yılımı sonra büyümek yaşayamıyordum sadece yağda ve küçük ağırlıklı olarak aynıydım 5 yıllık eğitimin ağırlık görem aynıydım 5 yıllık eğitimin ilk 2 1. yılınımdan sonra büyümek yaşayamıyordum. yaşamamış. Bana beslenmeden bahseden ve bundan bahsedenlerden mi bahsediliyor? Eğer ki kan tahlili aldın vitamin mineral değerlerinin demir değerlerinin değerlerinle birlikte seyredersiniz. Eğer ki kan değerlerine baktırman kan tahlili yaptırmanı normal olmayan şarkılar şarkı söylemek için gerekli olan ve şiddetle tavsiye edecekler.
Post automatically merged:
Doğal zor diyes söz konusu konuşmak değil klasik yarışmalarına katılıcam demiyor büyümüyor diyor.
pandemiden dolayı 1 sene hiç yapmadım geçen yaz 2 ay full düzenli yaptım sonra biraz dağıttım ara ara yapmaya başladım bu aralarda dağıtsamda yine herhafta gibi yapıyorum. dumbeller mesela hummer curl yaparken 2 sene önce 10 kg ile yapıodum şimdi 17 kg ile yapıyorum sırt testere çekiş dumbelle ile 20 kg çekiyodum şimdi 27 kg çekebiliyorum.bench im çok artmadı omzu sakatlıcam diye çok üstüne düşemedim o yüzden dolayı 20 sağa 20 sola smith mechine de takıodum şimdi maks 25 sağ 25 sola smith machine de takabiliyorum bench pek basamıyorum onun yerine dumbell ile pres atıyorum ya da makinada pres yapıyorum. makinada da maks 35 sağ 35 sola 5-6 tekrar atabiliyorum.Yeterli protein almıyorsun desem geri kalan kaslarında gelişmezdi . 2.senenin sonunda kullandığın dumbell ka kg ?
para olsa iyi bi antrnör ile çalışmak isterim beslenme antrenman planı takviyeler ile derim ona beni yarışmaya hazırlar gibi hazırla 2 yıl içinde. son yıl testo alana kadar doğal gideyim falan da maddiyat sıkıntı ....sağlam ve doğru destek lazım
maalesef maddiyat sürekli sıkıntı yapıyor neye elimizi atsak..pandemiden dolayı 1 sene hiç yapmadım geçen yaz 2 ay full düzenli yaptım sonra biraz dağıttım ara ara yapmaya başladım bu aralarda dağıtsamda yine herhafta gibi yapıyorum. dumbeller mesela hummer curl yaparken 2 sene önce 10 kg ile yapıodum şimdi 17 kg ile yapıyorum sırt testere çekiş dumbelle ile 20 kg çekiyodum şimdi 27 kg çekebiliyorum.bench im çok artmadı omzu sakatlıcam diye çok üstüne düşemedim o yüzden dolayı 20 sağa 20 sola smith mechine de takıodum şimdi maks 25 sağ 25 sola smith machine de takabiliyorum bench pek basamıyorum onun yerine dumbell ile pres atıyorum ya da makinada pres yapıyorum. makinada da maks 35 sağ 35 sola 5-6 tekrar atabiliyorum.
Post automatically merged:
para olsa iyi bi antrnör ile çalışmak isterim beslenme antrenman planı takviyeler ile derim ona beni yarışmaya hazırlar gibi hazırla 2 yıl içinde. son yıl testo alana kadar doğal gideyim falan da maddiyat sıkıntı ....
kontrollü takiple karb yüklemeye gidicem her hafta kilo bel çevresi ölçüp çok yağlanmadankilo almayı dene veya bcaa kullan fakat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?