Bal porsuğu
Seçkin Üye
Rica ederim dostum, birşey sormak istiyorum grafiker üye olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?anladım bilgilendirmen için teşekkürler bunu aklımın bir kenarına mutlaka yazacağım
Rica ederim dostum, birşey sormak istiyorum grafiker üye olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?anladım bilgilendirmen için teşekkürler bunu aklımın bir kenarına mutlaka yazacağım
hocam üstteki arkadaşın da abisi bosch da çalışıyormuş ve katiyen önermiyor siz nasıl önerebiliyorsunuz? +ve _lerini rica etsem sayabilir misiniz?Yıllardır Bosch marka kombi kullanıyoruz. Fanının içine arı girdiğinde çalışmayı kesmişti sensörleri varmış yabancı bir madde girerse durduruyormuş kendini. Evin içi sabahtan akşama kadar güneş görüyor ve ayrıca güney-batı yönüne doğru bakıyoruz.
Apartmanımızda en düşük fatura bize geliyor. Gerçekten öneririm. Bosch işini çok iyi yapıyor.
Helal olsun o arıya kapalı alanda ki sensörü özel arı güçleriyle eriterek içeri girmişYıllardır Bosch marka kombi kullanıyoruz. Fanının içine arı girdiğinde çalışmayı kesmişti sensörleri varmış yabancı bir madde girerse durduruyormuş kendini. Evin içi sabahtan akşama kadar güneş görüyor ve ayrıca güney-batı yönüne doğru bakıyoruz.
Apartmanımızda en düşük fatura bize geliyor. Gerçekten öneririm. Bosch işini çok iyi yapıyor.
hocam yanlış anladınız herhalde arkadaşı dışlarıya çıkan doğalgaz borusundan içeri giriyor genelde soğuk ortamlarda oradaki gaz da çok sıcak olmadığından direkt çakmak yerine gidip eriyeceğine öyle bir şey yapmışlarHelal olsun o arıya kapalı alanda ki sensörü özel arı güçleriyle eriterek içeri girmiş![]()
kanka vaillant da öneren çok ancak onlarda da kronik sıkıntı varmış 5 yılda bir yüklü miktar bakımı var diye biliyorumteşekkürler arşadaşlar bilgiler için Daıkın öneren olmamıs hiç ? Vaillant veye daıkın düşünür oldum kafalar çok karışık![]()
yoğuşmalı kombi geçek kombi gerçek konfor kardeşimteşekkürler arşadaşlar bilgiler için Daıkın öneren olmamıs hiç ? Vaillant veye daıkın düşünür oldum kafalar çok karışık![]()
baymak kombi reis bizimki gayet memnunuz hatta markası 24KW 26660 Kcal/H olması lazım tasarruflu bakınmanı tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar . 90m2 evime doğalgaz bağlanıcak. Yalıtımı güzel biyer tasarruflu bi kombiye ihtiyacım var. Malum doğalgaza da zam geldi herşeye geldiği gibi. Bilgisi olan beni aydınlatabilr mi?