Kombi önerisine ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yıllardır Bosch marka kombi kullanıyoruz. Fanının içine arı girdiğinde çalışmayı kesmişti sensörleri varmış yabancı bir madde girerse durduruyormuş kendini. Evin içi sabahtan akşama kadar güneş görüyor ve ayrıca güney-batı yönüne doğru bakıyoruz.
Apartmanımızda en düşük fatura bize geliyor. Gerçekten öneririm. Bosch işini çok iyi yapıyor.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yıllardır Bosch marka kombi kullanıyoruz. Fanının içine arı girdiğinde çalışmayı kesmişti sensörleri varmış yabancı bir madde girerse durduruyormuş kendini. Evin içi sabahtan akşama kadar güneş görüyor ve ayrıca güney-batı yönüne doğru bakıyoruz.
Apartmanımızda en düşük fatura bize geliyor. Gerçekten öneririm. Bosch işini çok iyi yapıyor.
hocam üstteki arkadaşın da abisi bosch da çalışıyormuş ve katiyen önermiyor siz nasıl önerebiliyorsunuz? +ve _lerini rica etsem sayabilir misiniz?

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Helal olsun o arıya kapalı alanda ki sensörü özel arı güçleriyle eriterek içeri girmiş :D

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Helal olsun o arıya kapalı alanda ki sensörü özel arı güçleriyle eriterek içeri girmiş :D
hocam yanlış anladınız herhalde arkadaşı dışlarıya çıkan doğalgaz borusundan içeri giriyor genelde soğuk ortamlarda oradaki gaz da çok sıcak olmadığından direkt çakmak yerine gidip eriyeceğine öyle bir şey yapmışlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
teşekkürler arşadaşlar bilgiler için Daıkın öneren olmamıs hiç ? Vaillant veye daıkın düşünür oldum kafalar çok karışık :D

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
teşekkürler arşadaşlar bilgiler için Daıkın öneren olmamıs hiç ? Vaillant veye daıkın düşünür oldum kafalar çok karışık :D
kanka vaillant da öneren çok ancak onlarda da kronik sıkıntı varmış 5 yılda bir yüklü miktar bakımı var diye biliyorum

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
oturduğun apartman ısı yalıtımlı olmalı ve alt katının üst katının da kışın kombiyi kullanıyor yani onlarında evinin sıcak olması gerekiyor .

modeline vs karışmam çok anladığım bir konu değil biz merkezi sistem kullanıyoruz apartmanın önceki ve şimdiki halini bildiğim için ve komşularımızın dönem dönem ( yıl ) evlerinde olmayıp yurt dışında oldukları için dairelerinde sıcaklık olmadığından bizim daire daha zor ısınıyordu bu faktörleri belirtmek istedim umarım işine yarar

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bizimde kullandığımız kombi fiyatı yüksek olabilir ama uzun vadede kâr yaptirir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar . 90m2 evime doğalgaz bağlanıcak. Yalıtımı güzel biyer tasarruflu bi kombiye ihtiyacım var. Malum doğalgaza da zam geldi herşeye geldiği gibi. Bilgisi olan beni aydınlatabilr mi?
baymak kombi reis bizimki gayet memnunuz hatta markası 24KW 26660 Kcal/H olması lazım tasarruflu bakınmanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kaliteli bir şey istiyorsan buderus kombi almalısın

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
baymak, buderus, valliant benim önerilerim bunlar

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bosch kullanıyoruz, herhangi bir sıkıntı olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...