Komik Anınızı anlatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşımla bir konsere gitmiştik sonra snapten bir kızla konuşurken aynı yerde olduğumuzu fark ettik,kız arkadaşıma baya baya tutulmuştu sonra yanlarına gittik,gayet iyiydi o kadar iyiydi ki konseri dinleyemedim bile eve geçtiğimzde arkadaşım kıza ismiyle mesaj attı ve kız sonrasında benim ismim o değil ki diyip arkadaşımı engelledi,komik gelmeyebilir fakat yaşadığımız an çok gülmüştük
nasıl düşünmüş valla. arkadaşıma, sevgilime, yeni tanıştığım insanlara bile toplasan 2 haftada 1-2 kere ismiyle hitap etmişimdir.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
(Komikmi bilmem ama utandığım bi anımı anlatmak istiyorum) Ergen zamanlarımızda ağalarla avm de olsun dışarıda gezerken bağırıp dikkat çekiyordum millet mal mal bakıyordu ve o zamanlar utanmaz arsızdık 18 yaşıma gelince aklıma gelince utancımdan yüzüm kızarmıştı. Siz Siz Olun Utanılcak Bişeyi Aklınızdan Geçirmeyin :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ilkokul hocam zorla ağzıma zeytin sokmuştu bende aşırı iğrenirim zeytinden suratına çıkardım rezil olduk yauw :D

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bi gün ilkokulda altıma yapmıştım ve gizlice günü bitirmeyi başarmıştım iğrenç bir anıydı gerçekten.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
eskişehirde üniversite okurken arkadaşlarla barlara gitmiştik kimlik sordular hepimiz girdik 1 arkadaşımız aralık doğumluydu 2 ay ı vardı 18 e , almamışlardı asldasdasd

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hayatım da 1 defa okuldan kaçtım onda da küs olduğum arkadaş eve gidip barışmak istediğini ve ogün okula gitmediğimi aileme atlatmıştı zamanlaması mükemmel benim için trajik ama herkes için komikti

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir gün okulda bir arkadaşım var bi tane de kız var soy isimleri aynı
Biz o arkadaşa soyismi ile hitap ediyorduk
Bir gün soyismi ile bağırarak küfür ettim okulun bahçesinde kız da ordaydı herkes duydu
Bir anlık utanma ve rezil olma duygusu vardı ama güldük geçtik
Böyle bir komik olaydı:)

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
6-7 yaşlarında karşıdan karşıya geçiyordum motor bi çarptı havaya uçtum kıç üstü düşmüştüm

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Komik değil ama trajik bir anım var bizim bir magzamız var o zamanlar liseyi yeni bitirmiş bi yağız delikanlıyım dükkanda sigarasızlıktan ölüyorum ama babamda sürekli yanımda adamın yanındada içemiyorum 2 saat beni darladı kaçacak yer arıyorum ama sonra bir ara kayboldu markete gitmiş 2 paket sigara aldı geldi önüme attı ben gidiyorum dedi :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Avm de babam abim ben alışverişe çıkmıştık ben 8 yaşındaydım ben arkamda çok güzel bi tişört görmüştüm durup ona bakmıştım sonra döndüğümde gidip babanı elini tekrar tutmuştum işin kötü yanı tuttuğum el babamın değildi sonra babam abim bana dönüp bakmışlardı

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Direğe çarptım ve direkten özür diledim.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sinemada sessiz bı sahnede hayvan gibi gegirmistim o kadar yani

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bakkalda çalışırken müşteri ablaydı yanlışıkla buyur abi demiştim :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...