Komik Anınızı anlatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arabamla yolda kaldım neyse arabayı bi petrole cektım falan arkadası aradım geldı benı aldı arabada eskı kayısı koppmustu dedık araba ya kayııs alır takarız ertesı gun aldım kayısı falan arkadaşa dedım gıdek arabayı alak 4 5 kısı gırdık hacı arabaya gıdıyoz almaya petrole gıttım jandarma arabayı ıttırıyor oldugu yere cevırme yapıyomus neyse cektık hep veraber ben kayısla ugrasıyom jandarmayla falan o sıra erlerden bırı geldı ensemden tutuyo dedım noldu abı sızı ıcerı alcaz dedı nıye dedım geldıgınız arabadan telsız cıktı abı gel dedı kayısfalanda kaldı aq apar topar aldılar goturduler bızı sabaha kadar rezalette bekledık sonra saldılar boyle garip bir olay yasaadım telsiz de bekci telsizi bu arada beyler :Dsadas

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yaşar ne Yaşar ne yaşamaz tiyatrosundaydık sülalece yedi ceddim oradaydı yaşım 5-6 sessiz bir anda gaz çıkarttım herkes benim yaptığımı anlamıştı ve tiyatronun komik olmayan yerinde bile kahkaha atıp durdular

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bi gun yurtta dinci hocasi nobette ben de iceri girip bizim cinci mi bugun nobette demistim bi dondum adan cin gibi onumde duruyodu :D

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bir gün internet kafedeydim sonra 2saat oyun oynadık sonra dedim masa altı ne kadar herkez gülmeye başladı o günden sonra int cafe ye gitmedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...