Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
hiçbirşey olmaz kanka. Suç ve ceza konusundan. Ama tavsiye etmem
Kardesim senn internetinden birsey paylasalar aha bittin benim babam o yuzden ceza aldiNeden yasak olsun ki biz kullanıyorduk karşı komşudan ortaklaşa internet çekiyorduk sanmam birşey olacağını
Aynen öyle küfür edenin ben olmadığımı komşum olduğunu söyleyince kurtuldum sonra komşu ne yaptı bilmiyorum.Zaten paylaşmakta istemiyordum komşu olduğu için kıramamıştım bu vesileyle internetimi geri aldımbu tarz durumlar normal internet kimin üstüne ise o internet üzerinde yapılcak illegal veya dediğin gibi küfür gibi işlemlerde cezai yaptırım internet sahibinin üstüne olur (tabi küfür edilen kişiye ulaşamaz iseler ip adresinden bakarlar ise küfür durumu olabilir)
Biz evde 8mbps yi 4 telefon kullaniyoruz internet resmen cokuuorFiber yoksa paylaşmayın derim. VDSL 'de bir kişi indirme yapsa veya film izlemeye kalksa öbürleri de etkilenecek. 50 mbps ve üstü fiber olmalı ki 2-3 kişi rahatça kullanabilsin.
Varmi oyle programlar benim mbps hizimi yukseltmek icinArcai netcut isimli programı bilgisayarına indir ve komşunun internet hızını düşür veya internet bağlantısını kes.![]()