Konu Kategorisi Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere Steam İndiegala Gog veya Epic Games Store gibi online oyun satış platformlarında oyunlar belirli bir süre içerisinde ücretsiz olarak indirilebilir oluyor , bende çok sıkı bir şekilde ücretsiz oyunları takip ediyorum ve kayda değer bir oyun ücretsiz olduğunda konusunu açıyorum , peki nereye ? normalde Off Topic çatısı altında açardım ( ki çok çok sayıda konumu orada açtım ) birgün bir bildirim geldi ve şöyle yazıyordu '' Konuyu doğru yere aç ! '' e bende tamam dedim ve gelecekte açacağım ücretsiz oyun konularını Oyun Satın Alma Sistemleri kategorisinde açmaya karar verdim ( ki açtımda ) . Fakat kim bilecek benim ve başkalarının ücretsiz oyun konularını O.S.A.S kategorisinde açıyor olduklarını , ki birde bu muamma varki açılan konu genelde birkaç saat de ana sayfadan düşüyor buda demek oluyorki sayısız kişi açılan ücretsiz oyun konularını kaçırıyor peki yaa Ücretsiz Oyun Haberleri ( isim üzerinde hala çalışıyorum ) kategorisi olsaydı ve bu kategori altında sadece ücretsiz oyun konuları açılıyor olsaydı ? sonucunda herkes ücretsiz oyunların bu kategori altına açıldığını öğrenecek ve arada ( sık sık ) kontrol ederek ücretsiz oyunları kaçırmasalardı . Bence Foruma Ücretsiz Oyun Haberleri ( hala çalışıyorum ) kategorisi açılmalı , önerim budur fikirlerinizi bekliyorum .

Edit : Aklıma bir fikir geldi ücretsiz oyun konuları açılırken oyunun hangi tarihler arası ücretsiz olduğunun anlaşılması için örnek : samurii the game ücretsiz oldu ! 08.03.2019 / 17.03.2019 şeklinde tarih eklenirse vee bu tarz başlıklar tek kategori altında birleşirse o anki tarihe bakılarak oyunun hala ücretsiz olup olmadığı anında anlaşılırki buda kontrolü çok daha kolaylaştırır .

@#MorpHeus

Son düzenleme:
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ücretsiz oyunlar genellikle belirli bir süre için ücretsiz oluyor. Zaten o süre içerisinde anca alta düşer. Ben gerek yok diye düşünüyorum.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Sonuna Kadar Arkandayım Kardeşim. Gerek Destek Gerek Farklı Birşeyde Yanındayım Bence En Uygun Şekilde Açıklamışsın Eline Sağlık.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Haklısın. Mesela senin birçok konunu kaçırdım ben. Çok mantıklı bir düşünce :) +1

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Şu an biraz işim var onu halletmem gerekiyor bittiğinde önerinizi okuyacağım :mum:

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...