The story about good
Ultra Üye
Bildiğiniz üzere Steam İndiegala Gog veya Epic Games Store gibi online oyun satış platformlarında oyunlar belirli bir süre içerisinde ücretsiz olarak indirilebilir oluyor , bende çok sıkı bir şekilde ücretsiz oyunları takip ediyorum ve kayda değer bir oyun ücretsiz olduğunda konusunu açıyorum , peki nereye ? normalde Off Topic çatısı altında açardım ( ki çok çok sayıda konumu orada açtım ) birgün bir bildirim geldi ve şöyle yazıyordu '' Konuyu doğru yere aç ! '' e bende tamam dedim ve gelecekte açacağım ücretsiz oyun konularını Oyun Satın Alma Sistemleri kategorisinde açmaya karar verdim ( ki açtımda ) . Fakat kim bilecek benim ve başkalarının ücretsiz oyun konularını O.S.A.S kategorisinde açıyor olduklarını , ki birde bu muamma varki açılan konu genelde birkaç saat de ana sayfadan düşüyor buda demek oluyorki sayısız kişi açılan ücretsiz oyun konularını kaçırıyor peki yaa Ücretsiz Oyun Haberleri ( isim üzerinde hala çalışıyorum ) kategorisi olsaydı ve bu kategori altında sadece ücretsiz oyun konuları açılıyor olsaydı ? sonucunda herkes ücretsiz oyunların bu kategori altına açıldığını öğrenecek ve arada ( sık sık ) kontrol ederek ücretsiz oyunları kaçırmasalardı . Bence Foruma Ücretsiz Oyun Haberleri ( hala çalışıyorum ) kategorisi açılmalı , önerim budur fikirlerinizi bekliyorum .
Edit : Aklıma bir fikir geldi ücretsiz oyun konuları açılırken oyunun hangi tarihler arası ücretsiz olduğunun anlaşılması için örnek : samurii the game ücretsiz oldu ! 08.03.2019 / 17.03.2019 şeklinde tarih eklenirse vee bu tarz başlıklar tek kategori altında birleşirse o anki tarihe bakılarak oyunun hala ücretsiz olup olmadığı anında anlaşılırki buda kontrolü çok daha kolaylaştırır .
@#MorpHeus
Edit : Aklıma bir fikir geldi ücretsiz oyun konuları açılırken oyunun hangi tarihler arası ücretsiz olduğunun anlaşılması için örnek : samurii the game ücretsiz oldu ! 08.03.2019 / 17.03.2019 şeklinde tarih eklenirse vee bu tarz başlıklar tek kategori altında birleşirse o anki tarihe bakılarak oyunun hala ücretsiz olup olmadığı anında anlaşılırki buda kontrolü çok daha kolaylaştırır .
@#MorpHeus
Son düzenleme: