Konudaki Coğrafya sorusunun cevabı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bu sorunun cevabı nedir sizce arkadaşlar?

Screenshot_20221229_210153_Tags.jpg

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Cevabın E olması lazım, küresel ısınma sonucuyla bağdaşmaz seçenek, tam aksine küresel ısınmanın nedeni olabilecek bir seçenek, sonrasında oluşabilecek bir durum değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Daha demin yazdığım mesaja itinadan şunu söyleyeyim biraz Türkçe de lazım buraya, neden sonuç ilişkisi bile kurarak sonucun E şıkkı olduğunu anlayabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Cevabın E olması lazım, küresel ısınma sonucuyla bağdaşmaz seçenek, tam aksine küresel ısınmanın nedeni olabilecek bir seçenek, sonrasında oluşabilecek bir durum değil.

D seçenegi ile e seçenegi arasında kaldım d seçenegide alakasız aslında e seçenegide arada kaldım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
cevap e kanka fosil yakıtları zaten kullanıyoruz küresel ısınma başlamadan önce de kullanıyorduk

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
D diyenler var. Norveç ve Rusya soğuk bir iklime sahip olduğu için küresel ısınmada ısınacak ve tarıma elverişli olacak. Norveç, Rusya gibi ülkelerde sebze, meyvelerin pahalı olmasının sebebi budur zaten. Ayrıca ısınma olacak zaten neden daha çok ısınmaya ihtiyaç olsun. Cevap net E

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Cevap 'E' şıkkı olması gerekiyor dost. Çünkü e şıkkı iklim değişikliği sonucu değil sebebi olması lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
e şıkkı hocam küresel ısınma ile alakası yok diğer şıkların yine alakası mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
karbondioksit yerine karbonmonoksit yazsaydı cevaba E diyebilirdim. Karbonmonoksit zehirli ve küresel ısınmada CFC(CLOROFLOROCARBON) gazı ile önemli bir rol oynuyor. D o yüzden.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
şıkları eleyerek deneyince e şıkkına ulaştım d şıkkı olamaz soğuk ülkeler küresel ısınmayla toprağı elverişli hale gelebilir

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
d şıkkı diyenler için küresel ısınma iklim değişikliğine sebep olduğu için tarıma elverişli olmayan iklmilerin elverişli hale gelmesine sebep olabilir o yüzden d sonucudur cevap e şıkkıdır

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
e şıkı diyorum çünkü sonucu olamaz sebebidir
d şıkı diyen arkadaşlar küresel ısınmadan öncede rusya norveçin azda olsa belli kesimlerinde tarım yapılıyordu oyüzden cevap e

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
e şıkkı kanka fosil yakıt tüketimi sebebi küresel ısınmanın sonucu degil

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Soru yanlış hazırlanmış kim yazdıysa. Küresel ısınmanın sebepleri arasında E seçeneği gösterilebilir ancak bize sonucunu soruluyor bu durumda cevap E gibi. Ancak D şıkkıda çok alakasız mantıksız duruyor orada. 🤷‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...