Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Konuşan Tom Altın Peşinde apk,Konuşan Tom Altın Peşinde mod,Konuşan Tom Altın Peşinde apk hilesi,Konuşan Tom Altın Peşinde apk hack,Konuşan Tom Altın Peşinde free apk hack,Konuşan Tom Altın Peşinde son sürüm apk hilesi,Konuşan Tom Altın Peşinde mod hilesi,Konuşan Tom Altın Peşinde v2.5.3.58 sürüm hile

:resim:

tom-run.jpg

:özellik:

Para hilesi

:yazı:

Konuşan Tom Altın Peşinde v2.5.3.58 PARA HİLELİ APK, koşu ve kedi Tom’un oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Outfit7 stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız kedi Tom ve arkadaşları ile bulunduğunuz yollarda daima ileri doğru koşmak, altınları toplamak ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışmaktır. Konuşan Tom Altın Peşinde içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli sınırsız dinamit hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz evinizi dilediğiniz gibi geliştirebilir, hırsızın peşinden rahatça gidebilirsiniz. İnşa edilmeyi bekleyen eviniz, peşinden koşmanız gereken altınları kaçıran hırsız, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor. Konuşan Tom Altın Peşinde v2.5.3.58 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Konuşan Tom Altın Peşinde Play Store’da 2.250.000’den fazla indirilmiştir.

:kullan:

Konuşan Tom Altın Peşinde v2.5.3.58 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Konuşan Tom Altın Peşinde 2.5.3.58 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Konuşan Tom Altın Peşinde 2.5.3.58 dinamit hile apk : oyuna giriş yaptığınızda dinamit miktarına bakmanız yeterlidir.

:calis:

Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.
:indir:
Apk dosyasını indirmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
basabilirsiniz.

Virüs Total için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Basabilirsiniz.

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...