Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Dostum yazdıklarımı dikkatlice okuduysan "saçma sapan", "boş" yorumlar demişim. bir konuda yardıma ihtiyacım olduğunda ve birisi yorum attığı zaman benim işimi görmediyse zaten bu konuda sorun yok. ama ben konumda yaptığım şeyleri belirttikten sonra gelip de "format at düzelir, işte reset at düzelir" gibi yorumlar atarlarsa boş yorum olur ve genelde de böyle oluyor. kendine yardım isteyecekse de gidip konu açabilir benim açtığım konu altında kalabalık etmez.Kurallara aykırı, spam mesajlar otomatik olarak engellenebilir (asd,123 tşk vs.) ama birisi fikrini yazıp yinede sana yardımcı olamadıysa veya yardımcı olmak istemeyip kendine yardım istiyorsa adminler buna bişey yapamaz dostum. Sonuçta forum kurallarında her konuya yararlı mesaj atılacak diye bir kural yok.
benim yaptığım reportların neredeyse %100ü siliniyor konu açtığımda da dediğiniz gibi 4 sayfa yorum geliyor reportluyorum 1 sayfa düzgün yorum kalıyorValo kek geldiğinden beri bütün konu altlarında boş boş yorumlar atılıyor saçma sapan şeyler söyleniyor artık siteye milleti report etmeye giriyorum. herkes 600 yorum kasıcam diye 40 dereden 40 su getiriyolar. report ettiğim bir çok mesaj da reddediliyor. konu ile alakasız yorumlar saçma sapan cevaplar. site yetkilileri bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım 1 2 mesajda halledilirdi şimdi konu açmaya çekinir oldum 4 5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. insanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne sohbet muhabbet ediyor. bazen bildirim geliyor bakıyorum 4 5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. gerçekten ben artık siteye böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum.
kardeşim iyi hoş yazmışsın ama spam mesajları atılırsa yorumunuz silinir tarzında her konunun altında yorum yazacağın zaman uyarılar çıkıyor istersen bu konuyu bir daha gözden geçir evet valorant hilesi geldikten sorna millet asılmaya başladı amma velakin 600 700 mesajda kolay kasılmıyor ee millette mecburi olarak böyle buldukları konulara mesaj atacaklar çünki çok fazla konu açılmıyor çoğu yorumları siliniyor yorum kasmanın başka bir yöntemi varsa söyle yapsınlar kardeşlerimizValorant hilesi geldiğinden beri bütün konuların altında boş boş yorumlar atılıyor ve saçma sapan şeyler söyleniyor. Artık siteye milleti report etmeye giriyorum. Forumdaki herkes 600 yorum atıp süper üye olacağım diye 40 dereden 40 su getiriyor. Report ettiğim birçok mesaj da reddediliyor. Konu ile alakasız yorumlar, saçma sapan cevaplar ve niceleri. Forumdaki yetkililer bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. Önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım ve 1-2 mesaj ile halledilirdi fakat şimdi konu açmaya çekinir oldum çünkü 4-5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. İnsanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne de sohbet muhabbet ediyor. Bazen bildirim geliyor bakıyorum 4-5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. Gerçekten ben artık foruma böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. Bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı. Sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. @#SpecktraL, @nader11ndeu
Başka türlü nasıl yorum kasacaklarValorant hilesi geldiğinden beri bütün konuların altında boş boş yorumlar atılıyor ve saçma sapan şeyler söyleniyor. Artık siteye milleti report etmeye giriyorum. Forumdaki herkes 600 yorum atıp süper üye olacağım diye 40 dereden 40 su getiriyor. Report ettiğim birçok mesaj da reddediliyor. Konu ile alakasız yorumlar, saçma sapan cevaplar ve niceleri. Forumdaki yetkililer bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. Önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım ve 1-2 mesaj ile halledilirdi fakat şimdi konu açmaya çekinir oldum çünkü 4-5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. İnsanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne de sohbet muhabbet ediyor. Bazen bildirim geliyor bakıyorum 4-5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. Gerçekten ben artık foruma böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. Bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı. Sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. @#SpecktraL, @nader11ndeu
kesinlikle sana katılıyorum önceden böyle şeyler yoktu valorant hilesi çıktıktan sonra olmaya başladı ...Valorant hilesi geldiğinden beri bütün konuların altında boş boş yorumlar atılıyor ve saçma sapan şeyler söyleniyor. Artık siteye milleti report etmeye giriyorum. Forumdaki herkes 600 yorum atıp süper üye olacağım diye 40 dereden 40 su getiriyor. Report ettiğim birçok mesaj da reddediliyor. Konu ile alakasız yorumlar, saçma sapan cevaplar ve niceleri. Forumdaki yetkililer bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. Önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım ve 1-2 mesaj ile halledilirdi fakat şimdi konu açmaya çekinir oldum çünkü 4-5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. İnsanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne de sohbet muhabbet ediyor. Bazen bildirim geliyor bakıyorum 4-5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. Gerçekten ben artık foruma böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. Bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı. Sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. @#SpecktraL, @nader11ndeu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?