Konuyla alakasız yorum yapanlar için önlem alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorant hilesi geldiğinden beri bütün konuların altında boş boş yorumlar atılıyor ve saçma sapan şeyler söyleniyor. Artık siteye milleti report etmeye giriyorum. Forumdaki herkes 600 yorum atıp süper üye olacağım diye 40 dereden 40 su getiriyor. Report ettiğim birçok mesaj da reddediliyor. Konu ile alakasız yorumlar, saçma sapan cevaplar ve niceleri. Forumdaki yetkililer bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. Önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım ve 1-2 mesaj ile halledilirdi fakat şimdi konu açmaya çekinir oldum çünkü 4-5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. İnsanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne de sohbet muhabbet ediyor. Bazen bildirim geliyor bakıyorum 4-5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. Gerçekten ben artık foruma böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. Bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı. Sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. @#SpecktraL, @nader11ndeu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kurallara aykırı, spam mesajlar otomatik olarak engellenebilir (asd,123 tşk vs.) ama birisi fikrini yazıp yinede sana yardımcı olamadıysa veya yardımcı olmak istemeyip kendine yardım istiyorsa adminler buna bişey yapamaz dostum. Sonuçta forum kurallarında her konuya yararlı mesaj atılacak diye bir kural yok.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum yazdıklarımı dikkatlice okuduysan "saçma sapan", "boş" yorumlar demişim. bir konuda yardıma ihtiyacım olduğunda ve birisi yorum attığı zaman benim işimi görmediyse zaten bu konuda sorun yok. ama ben konumda yaptığım şeyleri belirttikten sonra gelip de "format at düzelir, işte reset at düzelir" gibi yorumlar atarlarsa boş yorum olur ve genelde de böyle oluyor. kendine yardım isteyecekse de gidip konu açabilir benim açtığım konu altında kalabalık etmez.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
her konuya yararsız mesaj atabilirsiniz diye de bir şey yok dostum.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
benim yaptığım reportların neredeyse %100ü siliniyor konu açtığımda da dediğiniz gibi 4 sayfa yorum geliyor reportluyorum 1 sayfa düzgün yorum kalıyor

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valla çok haklısın kral ben de kısmen aynı sorunu yaşıyorum yalan yok forumda yeni aktif olmaya başladım ama millete elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum bazı insanlar var sadece yorum kasmak için yorum yapıyor

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben konu açmıştım, az önce biri spam yaptığı için raporladım hemen onaylandı ve silindi spam adminler gerçekten spam olarak gördüklerini siliyor ve hızlarıda baya iyiydi. Bazı yorumlar arkadaşlarında dediği gibi ilgisi olan ama konuyla tam bağlantılı olmadığı için biraz spam gibi gelebilir sana, onlarda da yapıcak bir şey yok.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Spam olarak görülen konular,mesajlar gerçektende siliniyor eğer silinmiyorsada spam yada aykırı bir mesaj değildir ve yöneticiler moderatörler her konudaki mesajlara tek tek bakıp aykırı bir yorum arıyacağını sanmıyorum onlarında işleri güçleri hayatları var

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şimdi yazdığım yorum belki biraz boş olacak ama bence değil, hatta tamanını okursan sence de öyle olmayacak. Sana hak veriyorum bence valorant hilesinin kullanılması için gereksinim arttırılmalı, mesela 800+ mesaj olabilir, eğer artmıyorsa ise yöneticilerin yapılan yorumları iyice inceleyip normal veya anormal olduğunu analiz etmeli.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kardeşim iyi hoş yazmışsın ama spam mesajları atılırsa yorumunuz silinir tarzında her konunun altında yorum yazacağın zaman uyarılar çıkıyor istersen bu konuyu bir daha gözden geçir evet valorant hilesi geldikten sorna millet asılmaya başladı amma velakin 600 700 mesajda kolay kasılmıyor ee millette mecburi olarak böyle buldukları konulara mesaj atacaklar çünki çok fazla konu açılmıyor çoğu yorumları siliniyor yorum kasmanın başka bir yöntemi varsa söyle yapsınlar kardeşlerimiz

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ama moderatör ve yönetici arkadaşlarda birer robot değil arkadaşlar onlarda konularda gözden kaçan spam yorumlara yetişemeyebiliyirlar
Millette 600 mesajı kasmam lazım diyerekten yardım konularında nereye mesajı denk getirirse oraya yazıyor.
Report ettiğinizde moderatörler arkadaşlar gelen report bildirimine göre yorum yapan kişiye uyarısı veriliyordur zaten forumda her gün.
Moderatör arkadaşlar yalnızca Türkçe başlıklı konulara değil İngilizce, vietnamca, portekizce, isponyolca konularda da spam yapılıyor ve bu konulara bakıyorlardır.

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bu konuyla ilgili geçmişte mutlaka benzer problemler vukuatlar yaşanmıştır. Şu an için pek sıkıp bunaltmıyorlar zira 600 msj şu anki sistem de atılabilmesi uzun süren bir olay kitlenin de yaş skalası oldukça geniş olduğu için yaşı daha küçük arkadaşlarımız sabırsızlanıyor ve aceleci davranıyor olabilirler vs. Yani aslın da sana anlatmak istediğim çok beis olan yorumları reportla anında işlem yapıyorlar zaten ben öyle yapıyorum onun haricinde de kendi yorumlarımda vs görmezden gelmeye çalışıyorum sen de öyle yap sıkma canını.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben hem yardımcı olmak istiyoyorum hemde aktif olmak istiyorum ama en azından alakasız yorumlar yapmıorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belli mesaja ulaşmış moderatörler tarafından geçmişi temiz olan senelerdir forumda olan üyelere kendi konularında mesaj silme gibi bir şey ekleyebilirler

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
evet kesinlikle özellikle spam yapmaya çalışanlar için genel olarak bi önlem alınmalı insanlar satılan spooferın altına bile sağolun işime yaradı veya trojan var indirmeyin gibisinden saçma sapan yorumlar atıyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Başka türlü nasıl yorum kasacaklar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kesinlikle sana katılıyorum önceden böyle şeyler yoktu valorant hilesi çıktıktan sonra olmaya başladı ...

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sırf hile kullanmak için yorum yapmak legal mi bilemem çöplüğe döndü mü evet haklısın benim şahsi fikrimce hilelere yıl olayı getirilmeli 1 yıldır foruma kayıtlı olmayan hiçkimse hangi mesaj seviyesinde olursa olsun hileyi kullanamamalı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aşırı haklı bir ve gerekli bir konu açmışsın teşekkür ederim ben gördüğüm herkesi reportluyorum yapan

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu konuda insanların reportlaması lazım en fazla öyle düzelir ama çoğu insan reportlamadan geçiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
zaten ban yiyorlar diye biliyorum veya mesajları siliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...