Fromun Geldiği Nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar kimse alınmasın ama formun kalitesi düştü hemen şöyle izah edeyim bundan bir kaç yıl önce formda hep kaliteli yararlı bilgiler yada ne bilirim üyelerin yaptığı komik monyajlar vardı ama son zamanlarda form tamamen çöplüğe döndü evet bu bir hile sitesi ama başka hiçbir konu açılmıyor günde 40 konu açılıyorsa 39 bilmem şu hilede hata alıyorum help aldığı hataya badığımız zaman ise ufak bişeyi yanlış yapmış ve hile konusunda özellikle yazılan bişeyi yapmamış oluyor yanı sıra form artık tamamen hileyi kullanmak için saçma sapan yorum yazanlarla doldu artık benim gibi bazıları konu açtıktan sonra boş yorum gelmesin diye not ekler oldu örneğin c# if case hatası diye konu açıyoruz nasıl düzeltebiliriz diyoruz altına adam güzel yazıyor yada youtubede video var yazıyor zaten biz youtubeyi hiç bilmiyorduk iyi dedin qral neyse kim ne derse desin form eskiden çok aktif ve iyi bir formdu artık form değil tamamen hile sitesi oldu

Not: Hala boş yorum atanlar var arkadaşlar konuyu bi okusanız güzel olurdu belirttim zaten burası yogun bir hile sitesi ama adam mesela çok basit bişeyi hile konusunda okumuyor sonra yapamadım diye ağlıyor kardeş okusan anlican zaten 2. bir konu ben kimseye mesaj atmasın demedim zaten burası adı üstünde bi form mesaj atmak kadar doğal bişey yok ama ben x konusundan birşey soruyorsam adam saçma sapan alta y konusundan bişey yazmasın bu konuda bile konuyu okumadan yazanlar var dediğim bu alakasız yorum yapılmasın​

Son düzenleme:
G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sonuna Kadar Haklısın Boş Konu Açanlar + Yorum Kasmak İçin Gereksiz Bilgiler Verenlerle Doldu. Bir El Atılması Şart.

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum bu forumun asıl olayı zaten hile. Yoğun istekli oyunlara hile çıkartılan bir forum.
Ama başka konular için de her türlü bilgi ve yardımlaşma da oluyor tabi.
Ama bunların büyük çoğunluğu elbette hileler ile alakalı olacak.
Bu forumu diğer forumlardan ayıran özelliği de bu zaten.
Ayrıca forumda sadece anlık açılan konulara odaklanma bir sürü farklı şeylerle ilgili konularda var.
Forumun kalitesinin düştüğünü de sanmıyorum ben. Gayet iyi durumda bence.

İyi Forumlar ...

Grafiker
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Memory en başta hata yaptı bence. Bu rank sistemi eğer gelecekse en başta gelecekti.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Daha ynei kayıt olduğumuz için senin dediklerinden biri oluyoruz sanırım. Aslında haklısında amacımız hile için mesaj sayımızı yükseltip hileyi alabilmek ama herkes böyle yapmıyor bence. Öneri fikrim ise senin deidklerini yapanları banlamaları belki sitenin kalitesi artar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
buranın amacı zaten hile dostum ama gereksiz bilgi verenler hakkında haklısın

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çok haklısın bro .. ama bu böyle devam etmiyeceğinden eminim

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ne kadar çok mesaj atarsan o kadar hile açabiliyorsun ondan bence kalite düştü bende 2017 de falan hatırlıyorum daha iyiydi cidden bilgi veren konular vardı

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valla haklısın yaaa

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar kimse alınmasın ama formun kalitesi düştü hemen şöyle izah edeyim bundan bir kaç yıl önce formda hep kaliteli yararlı bilgiler yada ne bilirim üyelerin yaptığı komik monyajlar vardı ama son zamanlarda form tamamen çöplüğe döndü evet bu bir hile sitesi ama başka hiçbir konu açılmıyor günde 40 konu açılıyorsa 39 bilmem şu hilede hata alıyorum help aldığı hataya badığımız zaman ise ufak bişeyi yanlış yapmış ve hile konusunda özellikle yazılan bişeyi yapmamış oluyor yanı sıra form artık tamamen hileyi kullanmak için saçma sapan yorum yazanlarla doldu artık benim gibi bazıları konu açtıktan sonra boş yorum gelmesin diye not ekler oldu örneğin c# if case hatası diye konu açıyoruz nasıl düzeltebiliriz diyoruz altına adam güzel yazıyor yada youtubede video var yazıyor zaten biz youtubeyi hiç bilmiyorduk iyi dedin qral neyse kim ne derse desin form eskiden çok aktif ve iyi bir formdu artık form değil tamamen hile sitesi oldu​
Kardeşim iyi diyosun hoş diyprsun ama adamlarda ne yapsın hile oynauabilmek için boş boş yorum kasıyorlar sen hiç yapmadınmı yaptıklarını elvet yapmışsındır

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
4 yıldır bu ortamdayım kardeşim tarih e de bakabilirisn eskiden herkes biribirine yardımcı olurdu. şuanda beğendiğim kişiler var yardım ediyolar herkese eskiyi yeniye taşımanın vakti

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar kimse alınmasın ama formun kalitesi düştü hemen şöyle izah edeyim bundan bir kaç yıl önce formda hep kaliteli yararlı bilgiler yada ne bilirim üyelerin yaptığı komik monyajlar vardı ama son zamanlarda form tamamen çöplüğe döndü evet bu bir hile sitesi ama başka hiçbir konu açılmıyor günde 40 konu açılıyorsa 39 bilmem şu hilede hata alıyorum help aldığı hataya badığımız zaman ise ufak bişeyi yanlış yapmış ve hile konusunda özellikle yazılan bişeyi yapmamış oluyor yanı sıra form artık tamamen hileyi kullanmak için saçma sapan yorum yazanlarla doldu artık benim gibi bazıları konu açtıktan sonra boş yorum gelmesin diye not ekler oldu örneğin c# if case hatası diye konu açıyoruz nasıl düzeltebiliriz diyoruz altına adam güzel yazıyor yada youtubede video var yazıyor zaten biz youtubeyi hiç bilmiyorduk iyi dedin qral neyse kim ne derse desin form eskiden çok aktif ve iyi bir formdu artık form değil tamamen hile sitesi oldu​
Ben geçen konu açmıştım bunun için günlük 20 msj sınırı gelsin diye spam yapanlar dökülür kalır ozman ama dinleyen yok

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aynen hocam çok bos konu oluyor

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bende yeni katılanlardan birisiyim. amacım hile için katılmaktı bu rank sistemi muhabbeti yüzünden elbet yorum atmak zorunda kalıyor insan ama bazıları gibi boş başlık açıp saçma sapan yorum atanların uzaklaştırlması lazım

STU

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Gereksiz bilgi veren ve boş konu açanlar için haklısın ama burası bir hile sitesi unutma :p

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gereksiz bilgi verenler hakkında doğru söylüyorsun ama yetkililerin gerekeni yapacağına eminim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Forum harbi değişti ya apexle ilgili soru soruyoruz adam onaylı üye gelmiş akıl veriyor saçma saçma cidden spam şart ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...