- Yasaklandı
Banlı Üye
Arkadaşlar kimse alınmasın ama formun kalitesi düştü hemen şöyle izah edeyim bundan bir kaç yıl önce formda hep kaliteli yararlı bilgiler yada ne bilirim üyelerin yaptığı komik monyajlar vardı ama son zamanlarda form tamamen çöplüğe döndü evet bu bir hile sitesi ama başka hiçbir konu açılmıyor günde 40 konu açılıyorsa 39 bilmem şu hilede hata alıyorum help aldığı hataya badığımız zaman ise ufak bişeyi yanlış yapmış ve hile konusunda özellikle yazılan bişeyi yapmamış oluyor yanı sıra form artık tamamen hileyi kullanmak için saçma sapan yorum yazanlarla doldu artık benim gibi bazıları konu açtıktan sonra boş yorum gelmesin diye not ekler oldu örneğin c# if case hatası diye konu açıyoruz nasıl düzeltebiliriz diyoruz altına adam güzel yazıyor yada youtubede video var yazıyor zaten biz youtubeyi hiç bilmiyorduk iyi dedin qral neyse kim ne derse desin form eskiden çok aktif ve iyi bir formdu artık form değil tamamen hile sitesi oldu
Not: Hala boş yorum atanlar var arkadaşlar konuyu bi okusanız güzel olurdu belirttim zaten burası yogun bir hile sitesi ama adam mesela çok basit bişeyi hile konusunda okumuyor sonra yapamadım diye ağlıyor kardeş okusan anlican zaten 2. bir konu ben kimseye mesaj atmasın demedim zaten burası adı üstünde bi form mesaj atmak kadar doğal bişey yok ama ben x konusundan birşey soruyorsam adam saçma sapan alta y konusundan bişey yazmasın bu konuda bile konuyu okumadan yazanlar var dediğim bu alakasız yorum yapılmasın
Not: Hala boş yorum atanlar var arkadaşlar konuyu bi okusanız güzel olurdu belirttim zaten burası yogun bir hile sitesi ama adam mesela çok basit bişeyi hile konusunda okumuyor sonra yapamadım diye ağlıyor kardeş okusan anlican zaten 2. bir konu ben kimseye mesaj atmasın demedim zaten burası adı üstünde bi form mesaj atmak kadar doğal bişey yok ama ben x konusundan birşey soruyorsam adam saçma sapan alta y konusundan bişey yazmasın bu konuda bile konuyu okumadan yazanlar var dediğim bu alakasız yorum yapılmasın
Son düzenleme: