Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Valorant hilesi geldiğinden beri bütün konuların altında boş boş yorumlar atılıyor ve saçma sapan şeyler söyleniyor. Artık siteye milleti report etmeye giriyorum. Forumdaki herkes 600 yorum atıp süper üye olacağım diye 40 dereden 40 su getiriyor. Report ettiğim birçok mesaj da reddediliyor. Konu ile alakasız yorumlar, saçma sapan cevaplar ve niceleri. Forumdaki yetkililer bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. Önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım ve 1-2 mesaj ile halledilirdi fakat şimdi konu açmaya çekinir oldum çünkü 4-5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. İnsanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne de sohbet muhabbet ediyor. Bazen bildirim geliyor bakıyorum 4-5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. Gerçekten ben artık foruma böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. Bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı. Sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. @#SpecktraL, @nader11ndeu
Moderatörün son düzenlenenleri: