Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Başka türlü nasıl yorum kasacaklar.
Sırf hile kullanmak için yorum yapmak legal mi bilemem çöplüğe döndü mü evet haklısın benim şahsi fikrimce hilelere yıl olayı getirilmeli 1 yıldır foruma kayıtlı olmayan hiç kimse hangi mesaj seviyesinde olursa olsun hileyi kullanamamalı.
Türkçe konuşmayı bilmiyorum ama tercümeye koyuyorum ve insanlara her zaman net cevaplar vermeye çalışıyorum. Bence çok sinirlisin ve haklısın yani... İnsanlar sadece hilelerden yararlanmak istiyor ve Cao'ya katılmıyorlar.
Arkadaşım çok güzel bir konuya değinmişsin, böyle yorum yapanları görünce benim silinip uyarı aldığım mesajlar geliyor aklıma. Hem böylesi boş ve mesaj sayısı olsun diye atılan mesajlar kalsın hemde benim konu içeriğine uygun mesajım silinsin. Gerçekten çok kırgınım bu konuya Saygıdeğer modaratör ve admin arkadaşlar.Valorant hilesi geldiğinden beri bütün konuların altında boş boş yorumlar atılıyor ve saçma sapan şeyler söyleniyor. Artık siteye milleti report etmeye giriyorum. Forumdaki herkes 600 yorum atıp süper üye olacağım diye 40 dereden 40 su getiriyor. Report ettiğim birçok mesaj da reddediliyor. Konu ile alakasız yorumlar, saçma sapan cevaplar ve niceleri. Forumdaki yetkililer bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. Önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım ve 1-2 mesaj ile halledilirdi fakat şimdi konu açmaya çekinir oldum çünkü 4-5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. İnsanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne de sohbet muhabbet ediyor. Bazen bildirim geliyor bakıyorum 4-5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. Gerçekten ben artık foruma böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. Bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı. Sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. @#SpecktraL, @nader11ndeu
Bu sıkı denetimi ben neden göremedim de bu durumdan müzdaribim knkknk zaten sıkı bir denetim yapılıyor konuyla ilgili mesajlar siliniyor.
Ama moderatör ve yönetici arkadaşlarda birer robot değil arkadaşlar onlarda konularda gözden kaçan spam yorumlara yetişemeyebiliyirlar.
Millette 600 mesajı kasmam lazım diyerekten yardım konularında nereye mesajı denk getirirse oraya yazıyor.
Report ettiğinizde moderatörler arkadaşlar gelen report bildirimine göre yorum yapan kişiye uyarısı veriliyor zaten forumda her gün.
Moderatör arkadaşlar yalnızca Türkçe başlıklı konulara değil İngilizce, vietnamca, portekizce, isponyolca konularda da spam yapılıyor ve bu konulara bakıyorlar.
Sırf hile kullanmak için yorum yapmak legal mi bilemem çöplüğe döndü mü evet haklısın benim şahsi fikrimce hilelere yıl olayı getirilmeli 1 yıldır foruma kayıtlı olmayan hiç kimse hangi mesaj seviyesinde olursa olsun hileyi kullanamamalı.
Aşırı haklı bir ve gerekli bir konu açmışsın teşekkür ederim ben gördüğüm herkesi reportluyorum yapan.
Aşırı haklı bir ve gerekli bir konu açmışsın teşekkür ederim ben gördüğüm herkesi reportluyorum yapan.
Mesaj sınırı koyulması ister istemez boyle seyler dogurur ama bir kere mesaj sınırı koyuldugu icin bundan sonra herkes sonraki konular icin hazırlık yaparlar.
ben de mesela 600 yorum yapmaya çalışıyorum ama bilgisi olmadığım konularda yazmıyorum çünkü gerçekten bilgi kirliliği oluyorValorant hilesi geldiğinden beri bütün konuların altında boş boş yorumlar atılıyor ve saçma sapan şeyler söyleniyor. Artık siteye milleti report etmeye giriyorum. Forumdaki herkes 600 yorum atıp süper üye olacağım diye 40 dereden 40 su getiriyor. Report ettiğim birçok mesaj da reddediliyor. Konu ile alakasız yorumlar, saçma sapan cevaplar ve niceleri. Forumdaki yetkililer bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. Önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım ve 1-2 mesaj ile halledilirdi fakat şimdi konu açmaya çekinir oldum çünkü 4-5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. İnsanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne de sohbet muhabbet ediyor. Bazen bildirim geliyor bakıyorum 4-5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. Gerçekten ben artık foruma böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. Bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı. Sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. @#SpecktraL, @nader11ndeu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?