Konuyla alakasız yorum yapanlar için önlem alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorant hilesi geldiğinden beri bütün konuların altında boş boş yorumlar atılıyor ve saçma sapan şeyler söyleniyor. Artık siteye milleti report etmeye giriyorum. Forumdaki herkes 600 yorum atıp süper üye olacağım diye 40 dereden 40 su getiriyor. Report ettiğim birçok mesaj da reddediliyor. Konu ile alakasız yorumlar, saçma sapan cevaplar ve niceleri. Forumdaki yetkililer bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. Önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım ve 1-2 mesaj ile halledilirdi fakat şimdi konu açmaya çekinir oldum çünkü 4-5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. İnsanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne de sohbet muhabbet ediyor. Bazen bildirim geliyor bakıyorum 4-5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. Gerçekten ben artık foruma böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. Bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı. Sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. @#SpecktraL, @nader11ndeu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
haklısın kanka çözüm yolu bulunması lazım

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Başka türlü nasıl yorum kasacaklar.

Kardeşim tartışma konusu olur o konuda kendi düşüncelerini anlatabilir, birisi yardım istiyordur bildiği bir şeydir yardımcı olabilir vs vs. 600 mesaja ulaşacağım Valorant kek yapacağım diye her gün siteye girip baştan aşağıya bütün açılan konulara yorum yapmak gereksiz bir şey. Adam bir konu açmış yardım istiyor alakasız cevaplar geliyor boş yere milleti uğraştırıyorlar.

Sırf hile kullanmak için yorum yapmak legal mi bilemem çöplüğe döndü mü evet haklısın benim şahsi fikrimce hilelere yıl olayı getirilmeli 1 yıldır foruma kayıtlı olmayan hiç kimse hangi mesaj seviyesinde olursa olsun hileyi kullanamamalı.

Yıl saçma olur kanka biraz yorum mantıklı ama bu konuda daha sıkı olmaları lazım bence 10 uyarıda ban atıyorlar ise 5'e falan düşürülmeli ve kalıcı ban olmalı adam başka hesap ile tekrardan Forum'a girememeli bence. Bunu göze alarak yorum kasmalı insanlar da.

Türkçe konuşmayı bilmiyorum ama tercümeye koyuyorum ve insanlara her zaman net cevaplar vermeye çalışıyorum. Bence çok sinirlisin ve haklısın yani... İnsanlar sadece hilelerden yararlanmak istiyor ve Cao'ya katılmıyorlar.

Dostum biz de yorum kasmaya çalışıyoruz 2019'dan beri üyeyim ve 170 mesajım var toplamda. Valorant kek çıktı millet bir anda 600 mesaja ulaşmaya başladı. Sitede o sayıya ulaşmış çok az insan vardı şimdi kullanıcıların yarısı neredeyse ulaşmış durumda.

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
rapor ettigin an alakasız diye zaten gerekli islemler yapılıyordur.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Valorant hilesi geldiğinden beri bütün konuların altında boş boş yorumlar atılıyor ve saçma sapan şeyler söyleniyor. Artık siteye milleti report etmeye giriyorum. Forumdaki herkes 600 yorum atıp süper üye olacağım diye 40 dereden 40 su getiriyor. Report ettiğim birçok mesaj da reddediliyor. Konu ile alakasız yorumlar, saçma sapan cevaplar ve niceleri. Forumdaki yetkililer bunları görmüyorlar mı sadece report edilince mi bakıyorlar. Önceden bir konuda yardıma ihtiyacım olduğu zaman konu açardım ve 1-2 mesaj ile halledilirdi fakat şimdi konu açmaya çekinir oldum çünkü 4-5 sayfa mesaj geliyor ama hepsi saçma sapan mesajlar. İnsanlar artık ne birbirlerine yardımcı oluyor ne de sohbet muhabbet ediyor. Bazen bildirim geliyor bakıyorum 4-5 ay önce açtığım konuya adam yorum atmış. Gerçekten ben artık foruma böyle insanları report etmek için girip çıkıyorum. Bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı. Sizleri bilmem dostlar ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. @#SpecktraL, @nader11ndeu
Arkadaşım çok güzel bir konuya değinmişsin, böyle yorum yapanları görünce benim silinip uyarı aldığım mesajlar geliyor aklıma. Hem böylesi boş ve mesaj sayısı olsun diye atılan mesajlar kalsın hemde benim konu içeriğine uygun mesajım silinsin. Gerçekten çok kırgınım bu konuya Saygıdeğer modaratör ve admin arkadaşlar.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk zaten sıkı bir denetim yapılıyor konuyla ilgili mesajlar siliniyor.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
forumun kuralları belli anlamsız yorumları rapor ettiğin zaman gereken yapılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dediğin gibi bir sürü kişi konuyla alakasız yorum yapıyor bunları raporlayınca bir çoğu banlanıyor kanka

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Mesaj sınırı koyulması ister istemez boyle seyler dogurur ama bir kere mesaj sınırı koyuldugu icin bundan sonra herkes sonraki konular icin hazırlık yaparlar

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ama moderatör ve yönetici arkadaşlarda birer robot değil arkadaşlar onlarda konularda gözden kaçan spam yorumlara yetişemeyebiliyirlar.
Millette 600 mesajı kasmam lazım diyerekten yardım konularında nereye mesajı denk getirirse oraya yazıyor.
Report ettiğinizde moderatörler arkadaşlar gelen report bildirimine göre yorum yapan kişiye uyarısı veriliyor zaten forumda her gün.
Moderatör arkadaşlar yalnızca Türkçe başlıklı konulara değil İngilizce, vietnamca, portekizce, isponyolca konularda da spam yapılıyor ve bu konulara bakıyorlar.

Bence de.

Sırf hile kullanmak için yorum yapmak legal mi bilemem çöplüğe döndü mü evet haklısın benim şahsi fikrimce hilelere yıl olayı getirilmeli 1 yıldır foruma kayıtlı olmayan hiç kimse hangi mesaj seviyesinde olursa olsun hileyi kullanamamalı.

Bence başka care kalmıyor hızlıca hileye ulaşmak için boş boş yorum atıyorlar.

Aşırı haklı bir ve gerekli bir konu açmışsın teşekkür ederim ben gördüğüm herkesi reportluyorum yapan.

Bende elimden geldiğince reportluyorum.

Aşırı haklı bir ve gerekli bir konu açmışsın teşekkür ederim ben gördüğüm herkesi reportluyorum yapan.

Bende aynı şekilde.

Mesaj sınırı koyulması ister istemez boyle seyler dogurur ama bir kere mesaj sınırı koyuldugu icin bundan sonra herkes sonraki konular icin hazırlık yaparlar.

Mesaj sınırı var zaten şu an.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ben de mesela 600 yorum yapmaya çalışıyorum ama bilgisi olmadığım konularda yazmıyorum çünkü gerçekten bilgi kirliliği oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bariz belli olanların dışında sürekli yapılan spamlar için bir script yapılabilir.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Gerek teknik destek olsun gerek başka bir sorun olsun tamamına bütün kullanıcıların çözüm soruları sorabileceği ya da doğrudan olarak çözümü sunabilmelerine izin veriyoruz. Çünkü forumun tamamını moderatör ekibimiz cevaplar ve çözümlenir ise aynı hatayı alan başka bir kullanıcısı aynı konuyu tekrarlayacaktır. Bu sebeple konu kirliliği olmamaması açısından(Teknik Destek hariç) diğer kategorilerin konularını çok sık kapatmama taraftarıyız. İnsanlar konu hakkında fikirlerini sunabilsin ve yorum yapılabilecek bir yer olması için bu tarz konuları kitlemiyoruz. Spam, konu ile alakasız yorum, boş yorum kasma ve konu içerisinde iki kişi arasında sohbet gerçekleşmesi durumunda kişiler incelenir. Uyarıları göz önünde bulundurularak aynı hatayı yapmış ise 3 ile 30 gün arasında bir ban süreci yaşar. Eğer devam eder ise bu süre uzatılır. Kullanıcı aynı hatayı 3 ya da 4 den fazla yaparsa doğrudan olarak 3 gün banlanır. Bu sebeple ihlal yapan kullanıcılar cezalandırılır. Raporlayan üyelere teşekkür ederiz.

Yorum kirliliği olduğunu düşündüğünüz konuyu raporlamaktan çekinmeyin. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...